Huawei saatler kaç lira?

İçindekiler:

  1. Huawei saatler kaç lira?
  2. Huawei Watch en iyisi hangisi?
  3. Huawei GT2 saat kaç para?
  4. Huawei saatler iphone ile uyumlu mu?
  5. Huawei Watch GT 2 iOS ile uyumlu mu?
  6. Huawei Watch GT 2 Neler Yapılabilir?
  7. Huawei Watch fit iOS ile uyumlu mu?
  8. Huawei Watch fit spor modları nelerdir?
  9. Huawei Watch Fit Samsung ile uyumlu mu?

Huawei saatler kaç lira?

En Popüler Huawei Akıllı Saatler
  • Huawei Watch GT 2 Pro Akıllı Saat1.838,93 TL28 satıcı
  • Huawei Watch GT 2 46mm Sport Edition Akıllı Saat1.269,00 TL17 satıcı
  • Huawei Watch GT 2 Pro Siyah Akıllı Saat1.838,93 TL16 satıcı
  • Huawei Watch GT 2 46mm Classic Edition Akıllı Saat1.219,00 TL20 satıcı
Daha fazla öğe...

Huawei Watch en iyisi hangisi?

En iyi akıllı saatler arasında yer alan Huawei Watch GT2 Pro, titanyum malzemesiyle yüksek dayanıklılık sağlıyor. Uzun pil ömrü sayesinde tercih edilen akıllı saat, Android ve iOS işletim sistemlerini destekliyor.

Huawei GT2 saat kaç para?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.289,99 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 999,00 TLŞu Andaki Fiyat: 1.244,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 46 TL (%4) daha ucuz.

Huawei saatler iphone ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği. Bu iki eksiklik dışında neredeyse tüm özellikle iOS'ta da çalışıyor.

Huawei Watch GT 2 iOS ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği.

Huawei Watch GT 2 Neler Yapılabilir?

Günlük kullanımda, Huawei Watch GT 2 46mm serisi, Nabız Takip Modu, haftada 30 dakikalık Bluetooth çağrısı, 30 dakikaya kadar müzik çalma; 90 dakikalık egzersiz ve geceleri bilimsel uyku modu açıkken iki hafta boyunca sürekli çalışabiliyor. 46mm serisi, GPS takipli spor modunda 30 saatlik pil ömrü sağlıyor.

Huawei Watch fit iOS ile uyumlu mu?

Huawei Watch Fit'i Bluetooth 5 ile telefonunuzla kolayca bağlayabiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemiyle uyumlu olarak kullanılabilirken, ihtiyacınız olan şey Huawei Sağlık uygulaması.

Huawei Watch fit spor modları nelerdir?

HUAWEI WATCH FIT, koşu, yüzme ve bisiklete binme dahil 11 profesyonel spor modu için hassas ve gerçek zamanlı egzersiz ölçümleri sağlar. 85 özel egzersiz modu, potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza izin verir. Yaptığınız her antremanda, gerçek zamanlı kalp atış hızınızı, kalorilerinizi ve egzersiz sürenizi takip eder.

Huawei Watch Fit Samsung ile uyumlu mu?

Huawei Watch Fit'i Bluetooth 5 ile telefonunuzla kolayca bağlayabiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemiyle uyumlu olarak kullanılabilirken, ihtiyacınız olan şey Huawei Sağlık uygulaması. Bu uygulama üzerinden hemen saati seçip, bağlanabiliyorsunuz. Huawei MateBook X İncelemesi.