MHRS gov tr den nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. MHRS gov tr den nasıl randevu alınır?
  2. 182den nasıl randevu alınır?
  3. Tapu dairesinden randevu nasıl alınır?
  4. Çocuğuma nasıl randevu alabilirim?
  5. E devletten çocuğuma nasıl randevu alınır?
  6. MHRS'den cocugum icin nasil randevu alinir?
  7. Telefonla tapudan randevu nasıl alınır?

MHRS gov tr den nasıl randevu alınır?

İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.

182den nasıl randevu alınır?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.

Tapu dairesinden randevu nasıl alınır?

e-Randevu ile tapu randevu alma olanağı da söz konusudur. Bunun için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün web sitesi www.tkgm.gov.tr üzerinde bulunan e-randevu sekmesine tıklanır. Eğer ilk defa tapudan randevu alma işlemi gerçekleştirecek iseniz www.tkgm.gov.tr üzerinden “Randevu Al” butonuna tıklanır.

Çocuğuma nasıl randevu alabilirim?

Annem, babam, kardeşim ya da bir yakınım için hastane randevusu alabilir miyim? Hastane randevu telefonla almak istediğinizde 182 numarasını tuşlamanız lazım. Hastane randevusu kendi adınıza olduğu gibi bir yakınınız adına da alınabiliyor. Bunun için mhrs.com sitesine girmeniz gerekiyor.

E devletten çocuğuma nasıl randevu alınır?

e-Devlet şifresi olan vatandaşlar direk olarak MHRS sistemine girmek için 'https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/' web sitesine gitmelidir. Daha sonra 'e-Devlet ile giriş' seçeneğine tıklanması gerekmektedir. Sonrasında vatandaşlar direk olarak e-Devlet kapısı sistemi girişine yönlendirilmektedir.

MHRS'den cocugum icin nasil randevu alinir?

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz. Web'den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonla tapudan randevu nasıl alınır?

7 gün 24 saat hizmet veren Alo 181 Çağrı Merkezimizi arayarak; Operatörler yardımıyla Tapu Müdürlüklerindeki işlemleriniz için randevu alabilir, Tapu ve Kadastro ile ilgili konularda bilgi edinebilir, Kurumumuza görüş ve önerilerinizi, taleplerinizi iletebilirsiniz.