Portmantonun fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Portmantonun fiyatları ne kadar?
  2. Portmanto nedir vestiyer nedir?
  3. Portmanto kaç cm olmalı?
  4. Vestiyer nasıl olmalı?
  5. Vestiyer nasıl yerleştirilir?
  6. Portmantoda neler olur?
  7. Gardrop derinliği kaç cm olur?
  8. Antre mobilyaları nelerdir?
  9. Vestiyer nereye koyulur?
  10. Temel Antre mobilyası nedir?
  11. Portmanto nasıl temizlenir?
  12. Vestiyer hizmeti nedir?
  13. Vestiyer görevlisi ne demek?
  14. Portmanto ne ise yarar?
  15. Portmanto hangi malzemeden yapılır?
  16. Elbise dolabı derinliği kaç cm?
  17. Dolap kaç cm olmalı?
  18. Antre dolabına ne denir?
  19. Antrede ne bulunur?

Portmantonun fiyatları ne kadar?

  • Evdesa Ares Vestiyer Portmanto. 319,90 TL2 fiyat varTüm Fiyatlar.
  • DEKOREX Prt-312-beyaz -üç Kapaklı Aynalı Portmanto. 1.139,00 TL2 fiyat varTüm Fiyatlar.
  • #. DEKOREX Prt-101 Beyaz Kapaklı Aynalı Sürgülü Portmanto. ...
  • Otto Sürgülü Aynalı Portmanto ( Tamamı Mdf ) ...
  • . ...
  • . ...
  • Evdemo Eko Portmanto Vestiyer Beyaz. ...
  • #.
Daha fazla öğe...

Portmanto nedir vestiyer nedir?

Vestiyer ve portmantolar, evlerin giriş bölümlerinde, antrelerde ve hollerde yer alan mobilyalardır. Genellikle dış elbiseler bu bölümde muhafaza edilmektedir. Yani mont ve ayakkabı, kimilerinin çantası, kışın giyilecek olan şapka kaşkol gibi dış giysileri vestiyet ve portmantoda muhafaza edilmektedir.

Portmanto kaç cm olmalı?

Portmanto yüksekliklerinin çoğunlukla, kapı pervazları hizasında hoş bir görüntü sağlaması için ortalama 2 cm arasında olması uygundur. Askıya takılmış orta boy bir paltonun yüksekliği 120 cm'dir.

Vestiyer nasıl olmalı?

Okul vestiyer – gereksinimler
  1. vestiyer havalandırılmalıdır,
  2. vestiyer yüksekliği en az 2,5 m olmalıdır,
  3. odanın duvarları en az 2 m yüksekliğinde olmalı ve ayrıca temizlemesi kolay olmalı ve nemi emmemelidir,
  4. okul soyunma odasındaki zeminin temizlenmesi kolay, kaymaz ve emici olmaması,
Daha fazla öğe...

Vestiyer nasıl yerleştirilir?

Duvara sade bir askılık monte edip hemen altındaki zemine, ayakkabı giyebileceğin küçük bir puf dolap yerleştirerek sade bir vestiyer askılık tasarlayabilirsin.Eski bir kapıyı dikey olarak duvara monte edip gerekirse renginde değişikliğe gidip üzerine kancalar yerleştirerek evinin girişine sıra dışı bir hava ...

Portmantoda neler olur?

Genel olarak, ev ya da iş yeri gibi yaşam alanlarının giriş bölümlerinde yer alan, outdoor olarak kullanılan ceket, palto, şapka, mont, şemsiye gibi giysilerinin asıldığı, bunun yanı sıra ayakkabı ve benzeri terlikler için çeşitli dolap ve raflara sahip olabilen bunların bazıları aynalı olarak üretilen askılık eşyasına ...

Gardrop derinliği kaç cm olur?

– Gardıroplar için sadece kapak açılımı değil derinlik de önemli. Standart bir gardırop 65 cm derinlikte olmalı.

Antre mobilyaları nelerdir?

Evlerin giriş bölümü ifade eden için antre, hol olarak da bilinir. Bu bölüm üzerinden diğer odalara giriş sağlanır. Karşılama alanı olarak kullanılan antreler, genellikle sade şekilde tasarlanır. Eve dair ilk algıyı belirleyen bu bölüm çoğunlukla portmanto, ayakkabılık, ayna ve dresuar gibi mobilyaları içerir.

Vestiyer nereye koyulur?

Duvara sade bir askılık monte edip hemen altındaki zemine, ayakkabı giyebileceğin küçük bir puf dolap yerleştirerek sade bir vestiyer askılık tasarlayabilirsin.Eski bir kapıyı dikey olarak duvara monte edip gerekirse renginde değişikliğe gidip üzerine kancalar yerleştirerek evinin girişine sıra dışı bir hava ...

Temel Antre mobilyası nedir?

Vestiyer olarak da adlandırılan bu mobilya hem evlerde hem de ofislerde giriş alanında kullanılmaktadır. Karşılama bölümü olarak kullanılan bu alanda elbiselerin, çanta, şemsiye ve şapka gibi eşyaların asılması ve ayakkabıların muhafaza edilmesi için bu mobilya kullanılır.

Portmanto nasıl temizlenir?

Dış kısımda da önce nemli ardından kuru bezle temizleyin; İç kısmın temizliği bittikten sonra hemen dış kısımların da tozunu ala işlemini bitirin. Bunu yine portmantonun kirlilik durumuna göre deterjanlı ya da deterjansız olarak nemli bezle yapabilirsiniz. İye kuru bezle temizlemeyi unutmayın.

Vestiyer hizmeti nedir?

Vestiyer hizmeti, bir yeri ziyaret eden kişilerin çanta, palto, ceket gibi eşyalarını emanet edebileceği ve mekandan çıkılacağı zaman tekrardan teslim alabileceği şekilde hizmet veren bir organizasyondur.

Vestiyer görevlisi ne demek?

Görev ve İşlem Basamakları :Vestiyer elemanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Portmanto ne ise yarar?

Portmanto genellikle ayakkabı ve mantolarınız için kullanılan bir dolap görevi görmektedir. Son yıllarda dekorasyonuna ayrılmaz bir parçası haline gelen portmanto seçerken farklı modeller arasında zorluk yaşıyor olabilirsiniz.

Portmanto hangi malzemeden yapılır?

Portmantolar, kişilerin istediği renk, ebat ve malzemeye göre yapılır. Bu anlamda üretim kişiye özel bir hal almıştır. Portmanto imalatında kullanılan malzemeler; suntalam ve mdflamdır. Bu malzemeler, portmantonun gövdesinde kullanılır.

Elbise dolabı derinliği kaç cm?

Sürgülü modellerde sürgülerin kayması için kızaklar bulunur bu yaklaşık olarak 5 cm ürünün derinliğini harcar. Örneğin 60 cm sürgülü bir modelin iç kullanım alanı 53-54 cm civarlarındadır. Ancak Kapaklı modellerde Yan Gövde Derinliği 60 cm olan bir ürünün iç kullanım alanıda tam tamına 60cm'dir.

Dolap kaç cm olmalı?

Dolaplar bir kişinin ulaşabileceği yükseklikte olmalıdır. Ortalama 200-220 cm olması idealdir. Ortalama buzdolabı yüksekliği 180-210 arasıdır. Genişlik olarak minimum 70-75 cm olmaktadırlar.

Antre dolabına ne denir?

Evlerde en çok kullanılan antre mobilyaları arasında ilk sırada antre portmanto modelleri yer alıyor. Antre dolabı olarak da bildiğimiz portmantolar, ayakkabı, çanta, kaban ve montlarınızı depolayabileceğiniz günlük kullanıma uygun saklama alanları oluşturuyor.

Antrede ne bulunur?

Antre, evlerde giriş kapısının içeriye bakan bölümüne verilen isim. Ayakkabı dolabı, dresuar, puf, ayna vb. mobilyalar evin girişinde yer alır. Antrede bulunan askılık, dolap ya da ayakkabılık zamanla gereksiz eşyalarla dolabilir ve girişte yarattığınız düzeni kaybedebilirsiniz.