Çukur da yeni oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Çukur da yeni oyuncu kim?
  2. Çukurda Furkan kim?
  3. Cukur Karacanin annesi kim?
  4. Çukur Yamaç ın çocuğu kimden?
  5. Yamaç ın kızı Masal kimin kızı?
  6. Çukur Cüneyt kim?
  7. Çukur Kulkan boyu kaç?
  8. Karaca Koçovalı kimin kızı?
  9. Çukura kim girecek 2020?

Çukur da yeni oyuncu kim?

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan 'Çukur'un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu.

Çukurda Furkan kim?

Genco Özak, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlamıştır. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı Çalgı Çengi sinema filminin yapım ekibinde görev almıştır.

Cukur Karacanin annesi kim?

Selim'in eşi ve Karaca'nın annesi olan Ayşe, Koçovalı Ailesi'nin hırslı ve kurnaz gelinidir.

Çukur Yamaç ın çocuğu kimden?

Yayınlanan fragmanda Yamaç'ın Nehir'den olan çocuğu ortaya çıktı. Dört sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını üst sıralara yazdıran, fenomen dizi Çukur, Pazartesi akşamı yayınlanacak final bölümüyle izleyiciye veda ediyor.

Yamaç ın kızı Masal kimin kızı?

Sempatikliği ve gözleriyle çok beğenilen Masal, Yamaç ve Efsun'un kızıdır.

Çukur Cüneyt kim?

Furkan Bayraktar'ın Çukur dizisinde oynadığı Cüneyt karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Çukur Kulkan boyu kaç?

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlayan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kocamın Ailesi dizisi ile kazandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Selim Hayroviç karakterine hayat verdi. Genco Özak, 1.84 metre boyunda, 79 kilo ve Akrep burcudur.

Karaca Koçovalı kimin kızı?

Dizide Selim karakterini canlandıran Öner Erkan ile Selim karakterinin kızı Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, ikili arasındaki aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Çukura kim girecek 2020?

Çukur'un yeni sezon kadrosuna, Barış Arduç, Mustafa Avkıran, Suna Yıldızoğlu ve İrem Sak dahil oldu. Barış Arduç, Arık Böke Erdenet karakteri ile Koçovalılar'ın baş düşmanı olacak. Mustafa Avkıran, Cengiz Erdenet rolü ile Çağatay ve Böke Erdenet kardeşlerin babası olacak.