Araba muayene randevusu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Araba muayene randevusu nasıl alınır?
  2. TÜVTÜRK Randevu iptali nasıl yapılır?
  3. Araç muayene randevusuz gidilir mi?
  4. Araç muayene tekrarı için randevu almak gerekir mi?
  5. Araç muayenesi için kaç gün önceden randevu alınır?
  6. TÜVTÜRK muayene tekrarı nasıl alınır?
  7. Araç muayene randevusu saati geçerse ne olur?
  8. Tüvtürk gezici muayene nasıl yapılır?
  9. Araç muayenesi için randevu almak zorunlu mu?
  10. Araç muayene tekrarına randevusuz gidilir mi?
  11. Araç muayenesi için hangi numarayı aramam gerekiyor?
  12. Tüvtürk muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?

Araba muayene randevusu nasıl alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

TÜVTÜRK Randevu iptali nasıl yapılır?

Kişilerin muayene randevularını iptal etmek için tek ihtiyaçları olan şey internettir. TÜVTÜRK internet sitesine giriş yapıp araçla ilgili bilgileri yazdıktan sonra ekranda çıkan iptal etme seçeneği ile oldukça basit bir şekilde TÜVTÜRK muayene randevusu iptal edilebilir.

Araç muayene randevusuz gidilir mi?

Artık randevusuz muayene yapılmıyor. Muayene randevunuzu online olarak TÜVTÜRK'ün bunun için açtığı şu siteden veya 0850 222 88 88 no'lu çağrı merkezini arayarak alabilirsiniz. Muayeneye gitmeden önce aracınızın borcunu kontrol etmenizde yarar var çünkü borcu olan araçlar muayene edilmiyor.

Araç muayene tekrarı için randevu almak gerekir mi?

Randevu ile çalışan muayene istasyonlarında muayene tekrarları randevu ile yapılır. Muayene tekrarlarının randevuları öncelikli olarak verilir. Araç sahibinin talep etmesi halinde aynı gün için muayene tekrarı randevusu verilir.

Araç muayenesi için kaç gün önceden randevu alınır?

Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ Genel Müdürü Hakan Özsezer, araç muayenesi konusunda yoğunluktan etkilenmemek için en az 15 gün önce randevu alınması gerektiğini söyledi.

TÜVTÜRK muayene tekrarı nasıl alınır?

Muayene tekrarı, muayenenin yapıldığı aynı gün veya muayenenin yapıldığı tarihten itibaren bir aylık süre içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere muayenenin yapıldığı araç muayene istasyonunda veya başka bir araç muayene istasyonunda yapılır.”

Araç muayene randevusu saati geçerse ne olur?

Randevulu araç sahipleri randevu saatinden en geç 15 dakika sonrasına kadar istasyonda olmalı ve sıra biletini almalıdır. Aksi halde randevunuz iptal edilecektir.

Tüvtürk gezici muayene nasıl yapılır?

Gezici araç muayene istasyonlarından iki türlü ücretsiz randevu alabilirsiniz. Birincisi Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden online randevu almak. İkincisi ise Tüvtürk çağrı merkezine telefon etmek.

Araç muayenesi için randevu almak zorunlu mu?

TÜVTÜRK Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır? Aracınızı muayeneye götürmeden birkaç gün önce araç muayene randevusu almanız gerekir. ... Araç muayenesinden en az yarım saat önce TÜVTÜRK istasyonunda bulunmanız ise, önceden yapılması gereken işlemler için yeterlidir.

Araç muayene tekrarına randevusuz gidilir mi?

Randevu ile çalışan muayene istasyonlarında muayene tekrarları randevu ile yapılır. Muayene tekrarlarının randevuları öncelikli olarak verilir. Araç sahibinin talep etmesi halinde aynı gün için muayene tekrarı randevusu verilir.

Araç muayenesi için hangi numarayı aramam gerekiyor?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.

Tüvtürk muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.