Kahvede zürafa çıkması ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Kahvede zürafa çıkması ne anlama gelir?
  2. Falda iki zürafa ne demek?
  3. Falda yavru zürafa ne demek?
  4. Zürafa Osmanlıca ne demek?
  5. Argoda zürafa ne demek?
  6. Kahve falında öpüşen iki insan ne demek?
  7. Kahve falında kaplumbağa görmek ne anlama gelir?
  8. Zurefa ne demek Osmanlıca?
  9. Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü ne demek?
  10. Zürafa kime denir?
  11. Kahve falında diş görmek ne demektir?
  12. Kahve falında kocaman kaplumbağa ne demek?

Kahvede zürafa çıkması ne anlama gelir?

Kahve falında zürafa şekli çıkması fal uzmanlarına göre rakiplere karşı bir avantaj elde etmek anlamına geliyor. Özellikle iş hayatında rekabette her daim bir adım önde olacağı üzerine delalet eder. Düşmanların oyunlarından önceden haberdar olacağı ve buna göre önlemini alacağına yorulur.

Falda iki zürafa ne demek?

Kahve falında zürafa görmek romantik ve duygusal zamanlar demektir. ... Kimi falcı için falda zürafa görmek inatçılık demektir. Zürafanın uzun boynuna atıfta bulunularak fal sahibinin dik başlılık yapacağına yorumlanır. Bu falcılara göre kişi istemediği ve işine gelmeyen durumlarda oldukça inatçı olacaktır.

Falda yavru zürafa ne demek?

Kahve Falında Zürafa Yavrusu Görmek Fal sahibinin kendisinden küçük olan birisini yaşadığı duygusal travmalar nedeniyle himayesi altına alıp korumasını işaret eder.

Zürafa Osmanlıca ne demek?

zerafe / zerâfe / زرافه (Çoğulu: Zürâfât) Deveye benzer, boynu uzun ve art ayakları kısa bir hayvan. Zürafa.

Argoda zürafa ne demek?

Biz nasıl “zürefa”yı “zürafa” zannedip eski İstanbul argosunda “lezbiyen” mânâsında kullanmış isek, şimdi İngilizce'de de aynı şey yapılıyor; “zürafademek olan “giraffe”, İngiliz argosunda da “lezbiyen” anlamına geliyor!

Kahve falında öpüşen iki insan ne demek?

Birçok falcı kahve falında çıkan öpüşen çift şeklini şöyle yorumlar: Falda öpüşen çift görmek, sevilen ve özlenen bir kimseyi temsil etmektedir. Fal sahibinin çok sevdiği bir kişiyi özlediğini ifade eder. ... Falda öpüşen çift çıkması, işleri ters giden kişinin ilerinin düzeleceğini, feraha kavuşacağını anlatmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa görmek ne anlama gelir?

Kahve falında en çok dikkat çeken figür kaplumbağa figürüdür. Kaplumbağa figürünün anlamı ise yakın zaman içerisinde müjde alacağınız anlamı taşıyor. Yani kahve falınızda kaplumbağa çıkıyorsa müjdeli bir haber alacağınız anlamına ve aynı zamanda dileklerinizin gerçekleşeceği anlamına gelebiliyor.

Zurefa ne demek Osmanlıca?

Zürafa ne demek Osmanlıca? ZURAFA Nedir Anlami Zarif, hoş, tatlı ve nâzik konuşan, kibâr ve nâzik hareket eden kimseler.

Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü ne demek?

Zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü” sözündeki “zürefa”, “zürafa” olarak da kullanılır ki bu yanlıştır... Atasözü olan bu sözle anlatılmak istenen kibarlık ve zarifliğe düşkün olan birinin olmayacak zamanda olmayacak kibarlıklar göstermesidir...

Zürafa kime denir?

Eş cinsel kız veya kadın, sevici.

Kahve falında diş görmek ne demektir?

Falda diş görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanır; Kahve falında diş görmek; başınızdan geçecek bir üzüntüye işaret eder. Bu sembol genellikle olumsuz olarak yorumlanır. Fal sahibi, sevdiklerinden uzak kalabilir veyahut maddi açıdan kayıplar yaşayabilir.

Kahve falında kocaman kaplumbağa ne demek?

Kahve falında kaplumbağa müjdeli haber anlamına gelir. Özellikle kişinin hayallerinin gerçeğe dönüşeceği ve önemli başarılar elde edeceği üzerine işaret eder. Aynı zamanda çok istediği bazı durumların gerçeğe dönüşeceğini, bunları hayata geçireceğine ve mutlu bir dönem yaşayacağına üzerine işaret eder.