1 telefonda 2 WhatsApp kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. 1 telefonda 2 WhatsApp kullanılır mı?
  2. Çift hatlı telefonlarda 2 WhatsApp nasıl kullanılır?
  3. Ikiz uygulama nasıl kullanılır?
  4. Çift SIM kartlı telefon nasıl kullanılır?
  5. Başkasının WhatsApp'ına girilir mi?
  6. Çift SIM kart ne işe yarar?

1 telefonda 2 WhatsApp kullanılır mı?

Android telefonlarınızda "Misafir" modunu kullanarak iki WhatsApp hesabını aynı cihazda kullanabilmeniz mümkün. Birbirine paralel ancak farklı numaralara hizmet veren bir hesap daha yaratmak için aynı cihaz üzerinde yeni bir e-posta adresi ve aynı uygulamalar kurmanız zaten mümkün oluyor.

Çift hatlı telefonlarda 2 WhatsApp nasıl kullanılır?

Bunun için mesajlaşma uygulamasının ikonuna uzun süre basılı tutmalı ve açılan ekrandan “ikinci uygulamayı indir” seçeneğini seçmelisiniz. İkinci uygulama otomatik olarak Dual Messenger'ın mini logosuyla geliyor. Böylelikle uygulamaları karıştırma gibi bir problem de olmuyor.

Ikiz uygulama nasıl kullanılır?

Uygulamalar > İkiz uygulama bölümüne gidin ve gerektiği şekilde WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp veya Messenger için İkiz uygulamayı etkinleştirin. İkiz uygulama etkinleştirildiğinde başlangıç ekranında iki WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp veya Messenger uygulama simgesi görüntülenecektir.

Çift SIM kartlı telefon nasıl kullanılır?

Eğer DUAL SIM ulaşılabilirliği özelliği etkinleştirilirse ve örneğin SIM1 kartıyla bir görüşme yapılıyorsa, SIM2 kartına gelen çağrılar SIM1 kartına yönlendirilir. Bu durumda, devam eden çağrıyı beklemeye alabilir ve SIM2 kartından (yani devre dışı kalan karttan) SIM1 kartına yönlendirilen çağrı yanıtlanabilir.

Başkasının WhatsApp'ına girilir mi?

Öncelikli olarak WhatsWeb For Whatscan uygulamasını kendi cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında WhatsApp hesabına erişeceğiniz kişinin cihazını alın ve WhatsApp uygulamasına giriş yapın. Buradan Menü - Bağlı Cihazlar - Cihaz Bağla seçeneklerini takip edin.

Çift SIM kart ne işe yarar?

Dual SIM, diğer adıyla çift SIM kart özelliği; bir telefonun aynı anda iki SIM kart taşıyabilmesini ve kullanıcının aynı anda cihazda bulunan iki SIM kartı da aktif olarak kullanabilmesini sağlayan bir özelliktir.