9 Kere Leyla nasıl bir film?

İçindekiler:

  1. 9 Kere Leyla nasıl bir film?
  2. 9 Kere Leyla ne anlatmak istiyor?
  3. 9 Kere Leyla müzikal mi?
  4. 9 Kere Leyla tiyatro mu?
  5. 9 Kere Leyla ne zaman?
  6. 9 Kere Leyla tiyatro oyunu mu?
  7. 9 Kere Leyla nereden izlenir?
  8. 9 Kere Leyla nerede çekildi?
  9. 9 Kere Leyla Netflix ne zaman çıkacak?
  10. Netflix 9 Kere Leyla dizi mi?
  11. 9 Kere Leyla kim yazdi?
  12. 9 Kere Leyla müzikleri kimin?
  13. 9 Kere Leyla Netflix filmi mi?
  14. 9 Kere Leyla ne zaman çıktı?
  15. 9 Kere Leyla sanat yönetmeni kimdir?
  16. 9 Kere Leyla yönetmeni kim?
  17. 9 Kere Leyla ne zaman Netflix Te?

9 Kere Leyla nasıl bir film?

9 Kere Leyla filmi mitolojik karakter olan Lilith'i temel alan kara-mizah diyebileceğimiz estetik-görsel ve işitsel yönden zengin bir film. ... Lilithin suçu cazibesi diyebiliriz ki bundan dolayı karşı cinsi birçok belaya ve lanete sürükleyebilecek havası vardır.

9 Kere Leyla ne anlatmak istiyor?

Yapımcılığını Contact Film Works'ün üstlendiği, dağıtımının ise CGV Mars tarafından yapıldığı "9 Kere Leyla", zengin iş insanı Adem (Haluk Bilginer)'in genç sevgilisi Nergis (Elçin Sangu) uğruna evliliğini bitirmeye çalışmasının hikayesini anlatıyor. Adem, boşanmayı reddeden karısı Leyla'yı 9 kere öldürmeyi deniyor.

9 Kere Leyla müzikal mi?

Akay'ın sineması her zaman mitolojik/fantastik ögeler, müzikal dokunuşlar içeren oldukça renkli filmlerdir. 9 Kere Leyla'da da bu tonu, bu renkliliği görmek mümkün. Ancak bu kez karşımıza çıkan film, altı boşalan mitolojik hikayesini bir yana bıraktığımızda, güldürmeyen bir komedi.

9 Kere Leyla tiyatro mu?

9 Kere Leyla şehir tiyatrolarından tanıdığımız Tayfun Türkili'nin 9 Canlı adlı oyununun serbest bir uyarlaması. Ezel Akay, dişine göre bir hikâye bulmuş ve bunu tamamen kendine özgü bir yapıya büründürmüş gibi duruyor.

9 Kere Leyla ne zaman?

9 Kere Leyla
CinsiSinema filmi
TürüKomedi
Çıkış tarih(ler)i4 Aralık 2020
ÜlkeTürkiye
11 satır daha

9 Kere Leyla tiyatro oyunu mu?

'9 Kere Leyla'nın hikâyesinin çıkış kaynağı; hayal ürünü , gözlem mi? Artık aramızda olmayan Tayfun Türkili'nin '9 Canlı' isimli tiyatro oyunundan serbest bir uyarlama.

9 Kere Leyla nereden izlenir?

Netflix üzerinden Ezel Akay'ın yeni filmi 9 Kere Leyla full izlenebilir şekilde yayınlanmaya başlandı. Sinema filmi olarak düşünülen ancak daha sonra Netflix'te yayınlanacağı açıklana 9 Kere Leyla kesintisizx tek parça olarak dijital yayın platformu Netflix üzerinden yayınlanıyor.

9 Kere Leyla nerede çekildi?

Netflix'ten yapılan açıklamada 9 Kere Leyla filminin komedi filmi mi olduğu açıklandı. Netflix 9 Kere Leyla filminin Komediler, Kara Mizah, Yerli Filmler, Yerli Komediler kategorilerinde olduğunu belirtti. 9 KERE LEYLA NEREDE ÇEKİLDİ? 9 Kere Leyla filminin İstanbul'da çekildiği yönetmen Ezel Akay tarafından açıklandı.

9 Kere Leyla Netflix ne zaman çıkacak?

4 Aralık 2020 9 Kere Leyla/İlk gösterim tarihi

Netflix 9 Kere Leyla dizi mi?

Bir ev hanımı, kocası ve evlilik terapistleri bir aşk üçgenine saplanır. Yetmezmiş gibi kendilerini antik bir el yazmasını ele geçirme planının tam ortasında bulurlar.

9 Kere Leyla kim yazdi?

Yönetmen Ezel Akay'ın pandemi nedeniyle gösterimi ertelenen son filmi '9 Kere Leyla', dijital platformda beğeniye sunuldu. Akay'ın senaryosunu da yazdığı '9 Kere Leyla', gençliğinin son demini yaşayan 'Adem'in genç sevgilisiyle birlikte olabilmek için eşinden kurtulmaya çalışmasını hikâye edindi.

9 Kere Leyla müzikleri kimin?

Ender Akay 9 Kere Leyla/Film müziğinin bestecisi

9 Kere Leyla Netflix filmi mi?

9 Kere Leyla filmi detayları haberimizde... Bir ev hanımı, kocası ve evlilik terapistleri bir aşk üçgenine saplanır. Yetmezmiş gibi kendilerini antik bir el yazmasını ele geçirme planının tam ortasında bulurlar. ... Ezel Akay (Ezop)'dan 9 Kere Leyla, 4 Aralık'ta sadece Netflix'te.

9 Kere Leyla ne zaman çıktı?

4 Aralık 2020 9 Kere Leyla/İlk gösterim tarihi

9 Kere Leyla sanat yönetmeni kimdir?

9 Kere Leyla, Ezel Akay'ın yönettiği ve senaryo ekibinde yer aldığı, başrollerini Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy'un paylaştığı, 4 Aralık 2020 tarihinde Netflix'te yayınlanan Türk yapımı komedi filmidir.

9 Kere Leyla yönetmeni kim?

Ezel Akay 9 Kere Leyla/Yönetmenleri

9 Kere Leyla ne zaman Netflix Te?

Ezel Akay'ın pandeminin patlak vermesiyle vizyonu ertelenen filmi 9 Kere Leyla, Netflix'te gösterilecek. Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu gibi isimlerin yer aldığı BKM yapımı film, 4 Aralık'tan itibaren Netflix'te izlenebilecek.