Iski fatura sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Iski fatura sorgulama nasıl yapılır?
  2. İSKİ faturası nereye ödenir?
  3. Faturalarımı nasıl görebilirim?
  4. Faturamın ödenip ödenmediğini nasıl öğrenebilirim?
  5. Su bedeli 1 kademe 2 kademe nedir?
  6. Su faturam fazla geldi nereye şikayet edebilirim?
  7. Igdaş faturası nereye ödenir?
  8. Iski su faturası abone no nerede?
  9. E-arşiv gelen fatura nereden Görüntüleme?

Iski fatura sorgulama nasıl yapılır?

İSKİ BORÇ SORGULAMA NASIL YAPILIR? - İSKİ su faturası borcunuzu internet üzerinden öğrenmek için esube.iski.gov.tr adresini tıklayın. - Karşınıza çıkan sayfadan abonelik durumunuza göre bireysel veya kurumsal seçeneğine tıklayın. Bireysel abone iseniz TC kimlik numaranızı, kurumsal abone iseniz kurum kodunuzu girin.

İSKİ faturası nereye ödenir?

İSKİ; kurumsal web sitesi (www.iski.gov.tr) üzerinden, İSKİ Cep Uygulamaları, e-Devlet (www.turkiye.gov.tr), Alo 185, PTT, anlaşmalı bankalar ve İSKİ Veznelerinden fatura tahsilatı yapmaktadır. Ayrıca; yetkili ödeme merkezleri üzerinden de ödeme işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Faturalarımı nasıl görebilirim?

e-Fatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden mükellefin vergi kimlik numarası ya da TC kimlik numarasını girerek yapabilirsiniz. Mevcut bilgilerle, sistemdeki bilgileri karşılaştırabilir, doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

Faturamın ödenip ödenmediğini nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Su bedeli 1 kademe 2 kademe nedir?

İSU'nun kendi resmi web sayfasında 1. Kademe tüketim için su bedeli atık su ve vergi dahil 3,74 TL'm3, 2. Kademe için ise bu bedel 6.83 TL/m3'tür. Yine yapılan ilk abonelik işlemlerinde, hem mülk sahibinden, hem de kiracıdan bedel alınmaktadır ve abonelik bedelleri oldukça yüksektir.

Su faturam fazla geldi nereye şikayet edebilirim?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

Igdaş faturası nereye ödenir?

Doğalgaz faturaları İGDAŞ veznelerine ve yetkili fatura ödeme merkezlerinden yatırılabiliyor. Faturanın son ödeme tarihine kadar ödenmiş olması gerekiyor.

Iski su faturası abone no nerede?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

E-arşiv gelen fatura nereden Görüntüleme?

Bir mükellefin e-arşiv kapsamında fatura düzenleme yetkisinin olup olmadığını GİB'in ebelge.gib.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.