Tantra masajı nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Tantra masajı nasıl uygulanır?
  2. Tantra ne ise yarar?
  3. Tantra nedir nasıl yapılır?
  4. Tantra sanatı nedir?
  5. Tantra Yogası nedir?
  6. Tantrik ilişki nedir?
  7. Doğru Yüz Masajı Nasıl Yapılır?
  8. Spiritüel Cinsellik nedir?
  9. Sekse düşkün insanlara ne denir?
  10. Aşk kasları nasıl kullanılır?

Tantra masajı nasıl uygulanır?

Elinizle partnerinizin alnının ortasına, göğüslerinin arasına, boğazındaki çukura ve cinsel organına sırasıyla dokunun, hafif, yumuşak şekilde temas edin. İşte bu Tantra masajıdır.

Tantra ne ise yarar?

5.000 yıllık bir uzak doğu öğretisidir. Tantrada hedef; vücudun haz alma yeteneklerinin yok edilmesi yerine, en üst hazlara ulaşarak, bilincin aşılmasıdır. Tantra, meditasyon, yoga, nefes egzersizleri, içsel bağımsızlığın sağlanması gibi pek çok unsuru içinde barındırır.

Tantra nedir nasıl yapılır?

Tantra tekniğini öğrenen bir erkek boşalma duygusunun içine ilk düştüğü an olan plato noktasına (8 noktası) yaklaşınca karnını içeri çekerek aşk kaslarını kasar ve böylelikle boşalmayı geriletir. Yani erkek karnını içeri çekerek kasarken penisi, baş bölümü vajinada kalacak kadar dışarı çeker.

Tantra sanatı nedir?

Tantrik cinsellik, oldukça meşhur bir Hint felsefesi olan Tantra'dan gelen, temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti. Bu felsefeye göre; evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği kadın ve erkek birleşiminden meydana geliyor.

Tantra Yogası nedir?

Tantrik yoga yoğun enerjileri serbest bırakmak için yapılan bir yoga türüdür. Bu yogayı yaparak vücudunuz içerisinde dolaşan enerjileri kontrollü bir şekilde serbest bırakabilirsiniz. ... Tantrik yoga birinci ve ikinci çakralarınızın açılmasına yardımcı olur. İlk çakra omurganın hemen dibinde bulunur.

Tantrik ilişki nedir?

Tantrik cinsellik çoğu zaman cinsel birleşmeyle eş anlamlı gibi algılansa da, Hint felsefesi olan Tantra'dan gelen ve temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti. Bu felsefeye göre; evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği kadın ve erkek birleşiminden oluşuyor.

Doğru Yüz Masajı Nasıl Yapılır?

Evde Yüz Masajı Uygulama Adımları
  1. Parmaklarınızı alnınıza ve kaşlarınızın arasına yerleştirin.
  2. Nazikçe kaş arasından başlayarak önce saç çizginize doğru ve sonrasında şakaklarınıza hareket ederek peeling yapın.
  3. Bu hareketi beş kez tekrarlayın.
BE

Spiritüel Cinsellik nedir?

Spiritüel cinsellik partnerimizle fiziksel boyutun ötesinde bağlantı kurabilmektir. Cinsellik tek tanrılı dinlerde katı kurallara bağlı olsa da, hatta Katolik rahip/ rahibe örneklerinde olduğu gibi dinsellik cinselliği tümüyle dışlasa da spiritüellikten ayrı değildir. Cinsellik ve spiritüellik bir ve bütündür.

Sekse düşkün insanlara ne denir?

Nemfomani, kişinin cinsel davranışlarını kontrol altına alamadığı bir durumdur. Cinsel bağımlılık, hiperseksüalite ve kompulsif cinsel davranış gibi farklı isimlerle anılır. Nemfomani kadınlarda hiperseksüaliteye verilen spesifik isimdir. Erkeklerdeki karşılığı ise satiriasis olarak adlandırılır.

Aşk kasları nasıl kullanılır?

KASLARI ÇALIŞTIRIN! Aşk kaslarınızı kuvvetle sıkın ve tutun. Buna Kegel egzersizi diyoruz. 3-5 saniye kasları kastıktan sonra gevşetin ve 5 saniye dinlenin. Bir kaç kez bu egzersizi tekrar edin.