Ebru Gündeş kaç yaşında beyin kanaması geçirdi?

İçindekiler:

  1. Ebru Gündeş kaç yaşında beyin kanaması geçirdi?
  2. Ebru Gündeş kaç gün yoğun bakımda?
  3. Ebru Gündeş ne kanseri?
  4. Ebru Gündeş kaç sevgilisi?
  5. Ebru Gündeş'in doktoru kimdir?
  6. Prof Dr Cengiz Kuday nereli?
  7. Ebru Gündeş kim keşfetti?

Ebru Gündeş kaç yaşında beyin kanaması geçirdi?

İLK ALBÜMÜ “TANRI MİSAFİRİ” 1999 yılında 'Dön Ne Olur' adını taşıyan bu albümünün stüdyodaki tanıtımı sırasında, basın mensupları önünde beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Ebru Gündeş, uzun bir süre de dinlenerek hayranlarından uzak kaldı.

Ebru Gündeş kaç gün yoğun bakımda?

Yeni kasetinin tanıtımı sırasında geçirdiği beyin kanaması sonucu iki kez ameliyat olan sanatçı Ebru Gündeş, 16 gündür tedavi gördüğü Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nden dün taburcu oldu.

Ebru Gündeş ne kanseri?

Halk arasında bir dönem Ebru Gündeş'in kameralar önünde anevrizma nedeni ile beyin kanaması geçirerek bayılması ile birlikte yaygınlaşan anevrizma isimli tıp terimi bulunur.

Ebru Gündeş kaç sevgilisi?

Ebru Gündeş, 16 yıllık sanat hayatına 12 albüm, 15 tane de sevgili sığdırdı. Gündeş, bu süre içerisinde avukat Ömer Durak'la da dört ay süren bir evlilik yaşadı. Ünlü sanatçı bir süredir de kendisinden 10 yaş küçük Azeri işadamı ve söz yazarı Reza Zerrap'la aşk yaşıyor.

Ebru Gündeş'in doktoru kimdir?

Son olarak sihirli neşteriyle yaptığı zorlu ameliyatla Ebru Gündeş'i hayata döndüren ünlü beyin cerrahı Prof.Dr. Cengiz Kuday'ın yaşamı tam bir roman. 28 yıl yıl önce Hacettepe'den Cerrahpaşa'ya atandığında tanıdığım Doçent Cengiz'le, dün sohbet ettiğim Profesör Cengiz arasındaki tek fark beyazlamış saçları.

Prof Dr Cengiz Kuday nereli?

''İzmir Buca'da doğup büyüdüm. Çevik Bir paşamız da Buca'lı. Hemşehrimiz olarak seviyoruz, iftihar ediyoruz. Babam pilot Niyazi Kuday 1945'de Kütahya'da şehit olduğunda ben üç yaşındaydım.

Ebru Gündeş kim keşfetti?

Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Ebru Gündeş, maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bırakmak zorunda kaldı. Bir süre konfeksyon işçisi olarak çalıştıktan sonra o sıralar kurulma aşamasında olan Raks Neşe Müzik'in ortağı Neşe Demirkat tarafından keşfedildi.