Turkcell giriş nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell giriş nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom Online işlemlere nasıl giriş yapılır?
  3. Online işlem şifresi nasıl alınır?
  4. Süper online şifresi nasıl değiştirilir?
  5. Turkcell Superonline şifremi nasıl değiştiririm?

Turkcell giriş nasıl yapılır?

Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Turkcell Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Türk Telekom Online işlemlere nasıl giriş yapılır?

Bilgisayar Üzerinden Türk Telekom Online İşlemlere Giriş turktelekom.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede yer alan Online İşlemler menüsünden Internet seçeneğini tıklamanız gerekmektedir. Ardından açılan sayfada; cep telefonu ya da e-posta adresi ve şifre bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

Online işlem şifresi nasıl alınır?

Online İşlemler'e giriş için kullandığım Şifre/Parola yı unuttum nasıl alabilirim? SIFRE yazıp 2222'ye SMS gönderebilirsiniz. Kurumsal Yetkili Parolanızı almak için, sistemlerimizde kayıtlı yetkili GSM numaranızdan PAROLA yazıp 8660'a SMS gönderebilirsiniz.

Süper online şifresi nasıl değiştirilir?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazın ve adrese gidin. Menüden Hızlı Kurulum sekmesini seçin ve ardından Kablosuz Ayarlar kısmına girin. Bu ekrandan kablosuz bağlantı aç/kapa, şifre değiştirme gibi işlemler yapabilirsiniz. Uygula butonuna tıklayarak değişiklikleri kaydedin.

Turkcell Superonline şifremi nasıl değiştiririm?

Kurumsal Online İşlem Merkezi Hesabım bölümü altında yer alan Şifre Değiştir​ sekmesinden sisteme giriş için kullanmış olduğunuz şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifre değiştirmek için mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi (tekrar ederek) yazmanız yeterli olacaktır.