Oppo Reno 4 fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Oppo Reno 4 fiyatları ne kadar?
  2. Oppo Reno 4 kaç kamera var?
  3. Oppo Reno 4 Lite kac bit?
  4. OPPO Reno4 nasıl bir telefon yorumlar?
  5. Oppo Reno 4 Lite ile Oppo Reno 4 arasındaki fark nedir?
  6. Oppo a5 nasıl bir telefon yorumlar?

Oppo Reno 4 fiyatları ne kadar?

Oppo Reno 4 128 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 4.400,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 3.044,00 TLŞu Andaki Fiyat: 4.361,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 39 TL (%1) daha ucuz.

Oppo Reno 4 kaç kamera var?

Yapay zeka destekli cihazın arka kapak alanında 4 adet kamera sensörü ve ekran bölgesinde 2 ön kamerası bulunuyor.

Oppo Reno 4 Lite kac bit?

Oppu Reno 4 Lite modelinde 8 çekirdekli 64 bit özellikli MediaTek Helio P95 yonga setine sahiptir. 2.2 Ghz hızında çalışan ARM Cortex-A75 işlemcinin yanında 1 adet 2.0 Ghz gücünde yardımcı CPU bulunmaktadır. 2. 8 GB Ram kapasitesi bulunan modelin 128 GB dahili hafıza kapasitesi mevcuttur.

OPPO Reno4 nasıl bir telefon yorumlar?

Cihaz çok seri. Ekranı çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok uzun araştırmalar sonucu Oppo Reno 4 almaya karar verdim.iki haftadır kullanıyorum şimdilik çok memnunum.Standart telefon kullanıcısıyım,oyun falan oynamıyorum bütün ihtiyaçlarımı çok rahatlıkla karşılıyor.fotoğraf video benim beklentimi karşıladı.

Oppo Reno 4 Lite ile Oppo Reno 4 arasındaki fark nedir?

Yiğit Emir Hiçbir Fark Yok İkisinin Kamerası Aynı Bite İşlemcisi Daha İyi Reno 4'ün Oda Aman Aman Bir Fark Değil Küçük Bir Fark Yani Tasarım Olarak Lite Daha İyi Yani Özetlemek Gerekirse İkiside Aynı 2'side Pubg Mobile'i 60 Fps Oynatacak Güçte Yani Fiyat Farkına Değmez Epey'in Lite Modelinin Puanını Daha Çok Yapması ...

Oppo a5 nasıl bir telefon yorumlar?

öncelikle ilk izlenimlerimi söylemem gerekirse telefon fiyatının üzerinde bir ürün. Tasarımı güzel, göze hitap ediyor. Ekran boyutları da gayet iyi. Bu fiyat bandında alınabilecek bir ürün. İçinde yüklü gelen ColorOs işletim sistemi telefona bir çok fonksiyonellik katmış.