Döküm tavaların fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Döküm tavaların fiyatları ne kadar?
  2. Lava döküm tava Fiyatları ne kadar?
  3. Döküm tava alırken nelere dikkat edilmeli?
  4. Döküm tava kullanışlı mı?
  5. Lava Döküm tava kaç kg?
  6. Lava döküm hangi ülkenin?
  7. Lava döküm tavada neler pişirilir?
  8. Hecha döküm kaplamalı mı?
  9. Döküm tencere yapışır mı?
  10. Döküm tencere kullanmadan önce ne yapılmalı?
  11. Lava döküm tava makinede yıkanır mı?
  12. Lava marka kimin?
  13. Lava sahibi kim?

Döküm tavaların fiyatları ne kadar?

Döküm Tavalar ve Fiyatları Ham döküm ve emaye kaplama çeşitlerini bulabileceğiniz döküm tavaların fiyatları, kullanılan malzemenin kalitesi, tavanın boyutları ve tasarım özellikleri doğrultusunda, genel olarak 25-50 TL ile 250-500 TL fiyat aralıklarında değişiklik gösterir.

Lava döküm tava Fiyatları ne kadar?

En Popüler Lava Tavalar
  • %6Lava Döküm Dikdörtgen 26x32 cm Metal Kulplu Izgara Tava129,90 TL22 satıcı
  • Lava LV TST 1826 Döküm 18x26 cm Ocak Üstü Tost Makinesi164,83 TL15 satıcı
  • %9Lava Döküm 30 cm Yuvarlak Metal Kulplu Izgara Tava121,63 TL23 satıcı
  • Lava Metal Saplı 26x32 cm Izgara Tava202,85 TL27 satıcı
Daha fazla öğe...

Döküm tava alırken nelere dikkat edilmeli?

Camsı yapıda olması paslanmaya karşı tavayı koruduğu gibi deterjan ile yıkanmasında da bir sakınca yoktur. Bunun dışında yüksek sıcaklıklara dayanması, mikrop tutmama özelliği, dayanıklı ve sert yapıda olması emaye kaplı döküm tavaların tercih edilmelerine neden olmaktadır.

Döküm tava kullanışlı mı?

Özellikle diyette olup, daha az yağ ile yemek yapmak isteyenler için idealdir. Döküm tava yapışmaz yüzeyi ile daha az yağ kullanmanıza destektir. ... Döküm tava ısıyı uzun süre muhafaza ettiğinden, daha az enerji ile yavaş pişmesi gereken yemekleri daha lezzetli pişirebilirsiniz.

Lava Döküm tava kaç kg?

Lava demir döküm ızgara tava 30 cm ; 1 adet ürün fiyatıdır. ; Ürün özellikleri: ; Ebat : 30 cm çap ; Kapasite : 1,36 lt ; Ağırlık (ort.) : 2,30 kg ; Ürün tanımı: Yuvarlak ızgara tava, metal kulplu. ; Çap (ø)30 cm. ; Malzeme kaplama: 1 kat emaye kaplama, 1 fırınlama. ; Malzeme kalınlıkları: ; Taban: 5,5mm. ; Kenar: 4mm. ...

Lava döküm hangi ülkenin?

LAVA – 40 yıllık tecrübe ile birlikte, Türkiye'nin en modern ve en yüksek teknoloji döküm ve emaye fabrikasına sahiptir. Lava 'nın ana üretim konusu; döküm demir tencere, tava, ızgara ve ocak üstü döküm ızgaralardır.

Lava döküm tavada neler pişirilir?

Döküm Tavada Pişirdiğinizde Lezzeti Tavan Yapacak 11 Şahane Tarif
  • Fırında Sebzeli Köfte Tarifi. ...
  • Cızbız Bonfile Tarifi. ...
  • Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi. ...
  • Karamelize Soğan Tarifi. ...
  • Karides Tava Tarifi. ...
  • Pofuduk Krep Tarifi. ...
  • Mısır Ekmeği Tarifi. ...
  • Beef Stroganoff Tarifi.
Daha fazla öğe...•BE

Hecha döküm kaplamalı mı?

Hecha'nın sağlığınıza faydası ile başlayalım... Hecha ürünleri %100 dökme demirden imal edilir ve emaye ile kaplanır. En eski kaplama malzemelerinden biri olan emaye, bildiğimiz camdan başka bir şey değildir. Sentetik kimyasallar ile ilişkisi yoktur. Kanserojen değildir.

Döküm tencere yapışır mı?

Döküm tava yapışmaz yüzeyi ile daha az yağ kullanmanıza destektir. ... Döküm tava ısıyı uzun süre muhafaza ettiğinden, daha az enerji ile yavaş pişmesi gereken yemekleri daha lezzetli pişirebilirsiniz. 3. Soğuk kalmasını istediğiniz yemekler için de kullanabilirsiniz.

Döküm tencere kullanmadan önce ne yapılmalı?

Hatta yeni aldığınız kaplamasız demir döküm gereçleri kullanmadan önce de fırınlanmanız önerilir. Bu işlemi kısaca anlatacak olursak, demir döküm tava ya da tencerenizi deterjan ve bulaşık süngeri yardımıyla güzelce temizleyin ve durulayın. Kağıt havlu yardımıyla ağır hareketlerle fazla suyunu alarak kurulayın.

Lava döküm tava makinede yıkanır mı?

Tüm ocak tiplerinde kullanılabildiği gibi, bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanır. Lava döküm demir tencere ve tavalar insan ve çevreyle en uyumlu doğal pişirme gereçleridir.

Lava marka kimin?

Lava, 1973 yılında kurulan LAVA Metal Döküm San. Tic. A.Ş bünyesindeki, döküm demir tencere, tava, ızgara, mangal, özel pişirme kapları, sunum tahtaları ve ocak üstü döküm ızgara ürünleri markasıdır.

Lava sahibi kim?

Metal döküm mutfak eşyalarının daha önce ithal edildiğini anlatan Lava Metal Döküm AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Pazarda olmayan ürünleri yapıp, dökümün kullanım şeklini değiştirerek döküm tencereyi yaygınlaştırdık.