David Beckham kaç yaşında bıraktı?

İçindekiler:

  1. David Beckham kaç yaşında bıraktı?
  2. David Beckham ve oğulları kaç yaşında?
  3. David Beckham kaç yaşında?
  4. David Beckham oğlu kim?
  5. David Beckham kaç yaşında evlendi?
  6. David Beckham en son hangi takımda oynadı?
  7. David Beckham ne zaman emekli oldu?
  8. David Beckham ve eşi nasıl tanıştı?

David Beckham kaç yaşında bıraktı?

İngilizlerin modern futbola hediye ettiği en önemli yıldızlardan biri olan David Beckham futbolu bıraktığını açıkladı. Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint Germain'in (PSG) 38 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu David Beckham, sezon sonunda aktif futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı.

David Beckham ve oğulları kaç yaşında?

"Victoria- David Beckham çiftinin en büyük oğlu 21 yaşındaki Brooklyn Beckham, 25 yaşındaki kız arkadaşı Nicola Peltz ile nişanlandığını instagram hesabından duyurmuştu."

David Beckham kaç yaşında?

46 yaşında () David Beckham/Yaş

David Beckham oğlu kim?

Brooklyn Beckham Romeo BeckhamCruz Beckham David Beckham/Oğulları

David Beckham kaç yaşında evlendi?

4 Temmuz 1999 (Victoria Beckham) David Beckham/Evlilik tarihleri

David Beckham en son hangi takımda oynadı?

David Robert Joseph Beckham (d. ), İngiliz eski futbolcudur, Inter Miami CF'nin şu anki başkanı ve ortak sahibi ve Salford City'nin ortak sahibidir. Futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain'de forma giymiştir.

David Beckham ne zaman emekli oldu?

2013 David Beckham/Kariyer bitiş tarihi Futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain'de forma giymiştir. İngiltere, İspanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa olmak üzere dört ülkede lig şampiyonluğu kazanan ilk İngiliz oyuncudur. Mayıs 2013'te 20 yıllık bir kariyerden sonra emekli oldu ve 19 büyük kupa kazandı.

David Beckham ve eşi nasıl tanıştı?

David Beckham, Spice Girls klibinde gördüğü Victoria Beckham'ı arkadaşına göstererek "Koyu renk kısa elbise giyen kızı görüyor musun? Onunla evleneceğim." demiş. Çok tatlı! Victoria daha sonra, gerçekten ilk görüşte aşktı diyor David hakkında.