Çukur dizisinde Vartolu kimdir?

İçindekiler:

  1. Çukur dizisinde Vartolu kimdir?
  2. Çukur Vartolu dizide nereli?
  3. Vartolu saati hangi marka?
  4. Vartolu Idris'in oğlu mu?
  5. Çukur Murtaza nereli?
  6. Çukur Cumali nereli?
  7. Rolex Day Date ne kadar?
  8. Murtaza çukur Kürt mü?

Çukur dizisinde Vartolu kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil, 1983 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezun olarak tamamladı. 2008 yılında "Güz Sancısı" filmi ile sinema hayatına giriş yaptı.

Çukur Vartolu dizide nereli?

Erkan Kolçak Köstendil tarihinde Bursa'da doğan Türk oyuncu, yönetmen ve yazardır. tarihinde Bursa'da doğdu. Bursa Atatürk Lisesinden mezun oldu. Lise yıllarında futbolculuk yaptı, Bursaspor'da oynadı.

Vartolu saati hangi marka?

Bunun en bilinir örneği Rolex marka lüks saati ile dizi de oynayan ve bir hayli sevilen karakter Vartolu Sadettin. Vartolu dizinin bir çok bölümde Rolex DayDate Siyah kadran saatini takıyor ve izleyicilerin de bir hayli dikkatini çekmiş bulunmakta.

Vartolu Idris'in oğlu mu?

Yamaç ve Vartolu arasında büyük bir savaş başlar. Daha sonraları Vartolu'nun, kocası İdris'in öz oğlu olduğunu öğrendiğinde geçmişi hatırlar. Eskiden, İdris'i Mihriban'dan uzaklaştırmak için henüz çocuk yaştaki Vartolu'yu Paşa aracılığıyla Muş'a göndertmiştir.

Çukur Murtaza nereli?

Ferit Kaya (d. ; Eğil, Diyarbakır) Zaza kökenli Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Çukur Cumali nereli?

tarihinde Adana'da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu halen Moda Sahnesi'nde tiyatro oyunlarına devam etmektedir.

Rolex Day Date ne kadar?

Sarı altından imal edilen President bilezikli bu saatin iyi durumdaki örneklerini yaklaşık 8.800 Euro'ya satın alabilirsiniz. 1970'li yıllarda üretilen modeller de Chrono24'te benzer fiyatlarla satılır. Sarı altından imal edilen 1803 referans numaralı saatin fiyatı 8.000 Euro düzeyindedir.

Murtaza çukur Kürt mü?

Ferit KayaZaza kökenli Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana sanat Dalı mezunudur.