Pendik semt pazarı ne zaman kuruluyor?

İçindekiler:

  1. Pendik semt pazarı ne zaman kuruluyor?
  2. Pendik Belediyesi Cumartesi Pazarı Açık mı?
  3. Aydos pazarı hangi gün?
  4. Kaynarca pazarı ne zaman?
  5. Fatih pazarı ne zaman?
  6. Cumartesi pazarı kuruluyor mu?
  7. Pendik Cumartesi pazarı kaça kadar açık?
  8. Cumartesi Pazarı yasak var mı?
  9. Pendik sosyete pazarı hangi gün 2021?
  10. Pazartesi pazarı nerede var?

Pendik semt pazarı ne zaman kuruluyor?

Alınan kararlara göre Pazar kurulan Kavakpınar semt pazarı ile birlikte Cumartesi günleri Güllübağlar'da kurulan semt pazarı Perşembe günü açık olacak. Yine Cumartesi günü kurulan Ertuğrulgazi Aydos semt pazarı Salı günü,Cumartesi günü kurulan Pendik semt pazarı ise Çarşamba günü açık olacak.

Pendik Belediyesi Cumartesi Pazarı Açık mı?

Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, (özellikle köylülerimizin ürünleri olmak üzere), temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

Aydos pazarı hangi gün?

Aydos Semt Pazarı (Cumartesi) - İstanbul İli | pazar / pazar yeri. Sizin gibi insanlar tarafından oluşturulmuş bir haritadır.

Kaynarca pazarı ne zaman?

Hisar ilçemizde Cumartesi günü kurulan Halk Pazarı Cuma gününe alınmıştır. Bu nedenle Kaynarca'da Cuma günleri kurulan Cuma pazarının bundan böyle Halkımızın ve Pazarcı esnafının zarar görmemesi, Halkımızın uygun fiyatlı ve kaliteli ürün almaları için, Perşembe günleri kurulması kararı alınmıştır.

Fatih pazarı ne zaman?

Çok eski tarihlerden beri var olan bir pazar,adından da anlaşılacağı üzere her hafta Çarşamba günleri Fatih Camii sin den başlayarak adını da verdiği semte doğru uzanan ve etrafındaki sokaklarıda kapsayan bir büyük pazar.

Cumartesi pazarı kuruluyor mu?

Pazar yerleri Cumartesi de dahil olmak üzere haftanın altı günü 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekler. Yoğun olarak sebze ve meyve alışverişinin gerçekleştirildiği pazar yerleri yayınlanan kademeli normalleşme genelgesi içerisinde yer aldı.

Pendik Cumartesi pazarı kaça kadar açık?

Pazarlar Cumartesi günleri 10.00 ve 17.00 saatleri arasında kurulacak ve pazarlarda özellikle köylülerin ürünleri olmak üzere sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek. Temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına ise müsaade edilmeyecek.

Cumartesi Pazarı yasak var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Pendik sosyete pazarı hangi gün 2021?

Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak.

Pazartesi pazarı nerede var?

PAZARTESİ Günü Kurulan Semt Pazarları
Pazar İlçesiPazar AdıKurulduğu Sokaklar
ArnavutköyKart Mahallesi
AvcılarFiruzköyKapalı Pazar Alanı
BağcılarKemalpaşa mahallesiKemalpaşa mahallesi, 8/1 sokak
BahçelievlerKocasinan mahallesiCami sokak, Köyiçi caddesi
39 satır daha