TCL 10 Plus nasil bir telefon?

İçindekiler:

  1. TCL 10 Plus nasil bir telefon?
  2. TCL hangi ülkenin telefonu?
  3. TCL nasıl marka telefon?
  4. TCL 10 Plus nerenin malı?
  5. Nxtvision nedir?
  6. TCL 10 Plus kaç para?

TCL 10 Plus nasil bir telefon?

TCL 10 Plus'ın teknik özellikleri, telefonu orta segmente konumlandırıyor. İşlemci olarak Snapdragon 665'in kullanıldığı telefonda, çekirdekler 2.0 GHz ve 1.8 GHz frekanslarında çalışıyor. Adreno 610 grafik birimi, 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. ... Bu arada telefon ısınmıyor da, bu anlamda da hoşumuza gitti.

TCL hangi ülkenin telefonu?

TCL, Arçelik ile işbirliği yaptı. TCL Türkiye'de telefon üretecek. TCL Corporation, merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

TCL nasıl marka telefon?

Çin merkezli ekran teknolojileri şirketi TCL Communication, kendi adını taşıyan ilk akıllı telefonu TCL Plex ile Türkiye akıllı telefon pazarına girdi. İşte, TCL Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam'ın "5.7 inçten 75 inçe kadar panel üretebilen tek Çinli firmayız” diyerek tanıttığı 3 arka kameralı TCL Plex...

TCL 10 Plus nerenin malı?

Türkiye'de ilk yılını doldurmaya hazırlanan Hong Kong merkezli akıllı cihaz üreticisi TCL, 10 serisi akıllı telefon ailesini TCL 10 Plus ve TCL 10 SE ile genişletti.

Nxtvision nedir?

görsel iyileştirme. Özel bir görüntü motoru ve gerçek zamanlı olarak kapsamlı görüntüleme optimizasyonu sağlayan NXTVISION görsel teknolojisi ile kendinizi heyecan verici filmlere, canlı resimlere ve sürükleyici oyunlara bırakın.

TCL 10 Plus kaç para?

TCL 10 Plus 64 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 2.939,99 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 2.259,00 TLŞu Andaki Fiyat: 2.939,99 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.