Uçak bileti ne zaman iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Uçak bileti ne zaman iptal edilir?
  2. Uçak biletleri iptal edilebiliyor mu?
  3. Pegasus Uçak Bileti iptalinde ne kadar para kesilir?
  4. Açığa aldığım bileti nasıl kullanabilirim?
  5. Pegasus uçak bileti kaç saat önce iptal edilir?
  6. Uçak bileti iptal edilirse ne olur?
  7. Pegasus açık bileti nasıl kullanabilirim?
  8. En uygun para iadesi ne zaman?
  9. Otobus bilet iptal edince para geri gelir mi?
  10. Pegasus cezasız iade değişiklik hakkı nedir?
  11. Check in yaptıktan sonra bilet iptal edilir mi?
  12. Uçak biletleri iade edilecek mi?

Uçak bileti ne zaman iptal edilir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

Uçak biletleri iptal edilebiliyor mu?

Bilet iptal sistemi sayesinde sizler de vakit kaybetmeden 2 adımlık bir süreç ile biletlerinizi iptal edebiliyorsunuz. Bu aşamada yapılan incelemeler ile birlikte biletlerinizin genel kurallar kapsamında iptal işlemine uygunluğu teyit edildiği takdirde süreç başlayacaktır.

Pegasus Uçak Bileti iptalinde ne kadar para kesilir?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bire süre kaldığı durumda 95 TL işlem bedeli talep edilmektedir.

Açığa aldığım bileti nasıl kullanabilirim?

Bilet değişiminde açığa alınan bilet hangi sınıfta yer alıyorsa ilgili sınıfın ceza kuralları uygulanır. Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir.

Pegasus uçak bileti kaç saat önce iptal edilir?

Bunu sadece www.flypgs.com veya Pegasus mobil uygulama üzerinden aldığın biletler için yapabilirsin! c) Biletleme yapılan tarifeli uçuşun kalkış saatine 72 saatten fazla süre olan hâllerde değişiklik veya iptal işleminin biletleme anından itibaren 24 saat içerisinde gerçekleştirilmesi.

Uçak bileti iptal edilirse ne olur?

* THY: İç hatlarda 12 saat kala yapılan iptallerde bilet ücretinin yüzde 30'u ceza olarak kesiliyor. Uçuş saati geçmişse, iade yapılmıyor. Dış hatlardaysa kurallar daha esnek. Ancak aldığınız bilet sınıfı, uçtuğunuz ülkeye göre iade işlemi yapılıyor.

Pegasus açık bileti nasıl kullanabilirim?

Açık Bilet Nasıl Kullanılır? “Aldığım bileti nasıl kullanırım?” sorusunu merak eden yolcularımız, açık biletinin PNR kodu ile biletini kullanabilir. Pegasus Hava Yolları kuralları dahilinde açık bilete çevrilen uçak biletleri, değiştirilme tarihinden itibaren 1 sene içinde kullanılmalıdır.

En uygun para iadesi ne zaman?

Para iadesi gereken işlemler kredi kartınızın bulunduğu bankaya göre 3 (üç) iş günü ile 5(beş) iş günü arasında değişiklik gösterebilir. Banka kartları (debit) ile yapılan işlemlerin iade süresi, bankalar arası prosedürlerden dolayı 7 (yedi) iş gününe kadar uzayabilir.

Otobus bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletinizi iptal etmeniz ya da açığa almanız durumunda kullandığınız hopi puanlar tekrar hesabınıza iade edilecektir. Cezalı bilet iptallerinde ceza tutarınız düşüldükten sonra kalan tutar iade edilecektir.

Pegasus cezasız iade değişiklik hakkı nedir?

Şimdi seyahatleriniz daha da esnek! Tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerde cezasız değişiklik hakkından faydalanabilirsiniz. Seyahat planınız değişirse ceza ödemeden, yalnızca iki bilet arasındaki toplam ücret farkını ödeyerek biletinizi değiştirebilir ya da cezasız açığa alabilirsiniz.

Check in yaptıktan sonra bilet iptal edilir mi?

Check-in yapılmış bir biletinizi iptal ettirmek isterseniz eğer önce havayolunu arayarak check-in'i kaldırmanız gerekir. Sefer iptali saat değişikliği olan biletleriniz için 0850 333 88 88 numaralı telefondan Çağrı Merkezimize ulaşarak işlem yapabilirsiniz.

Uçak biletleri iade edilecek mi?

Biletinizin iadesi tarafımızdan talep edildiği tarihten itibaren, havayolu ile bağlantıya geçilecek olup, gelecek olan iade tutarı, ödeme yaptığınız kredi veya bankamatik kartına (yapılan işleme göre taksit veya tek çekim olarak) iade edilecektir.