Nordmende nasıl bir marka?

İçindekiler:

  1. Nordmende nasıl bir marka?
  2. ONVO TV kimin?
  3. Hi Level hangi markanın yan ürünü?
  4. NordMende TV hangi markanın yan ürünü?
  5. NordMende Türkiyede kim üretiyor?
  6. AWOX TV hangi markanın yan ürünü?
  7. Saba markası hangi ülkeye ait?
  8. Dijitsu derin dondurucu ne kadar?
  9. Akıllı TV alırken nelere dikkat edilmeli?
  10. Toshiba TV Panel kim üretiyor?

Nordmende nasıl bir marka?

Nordmende Bremen, Almanya kökenli ev elektroniği üreticisi. Günümüzde Nordmende markası altında İtalya, İrlanda ve Kuzey İrlanda'da beyaz eşya üretimleri yapılmaktadır.

ONVO TV kimin?

Onvo, 2018 yılında Mehmet Atmaca tarafından kurulan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesindeki televizyon markasıdır.

Hi Level hangi markanın yan ürünü?

Aslen bir Vestel iştirâki olan Hi Level televizyonlarında, Vestel'in son model televizyonlarında kullandığı DTS TruSurround ve DTS HD teknolojileri yer almıyor. Hâliyle fiyat da kullanılan teknoloji daha düşük mâliyetli olduğu için ucuzluyor.

NordMende TV hangi markanın yan ürünü?

Nordmende, 1980 yılında Technicolor SA bünyesine geçen tüketici elektroniği markasıdır. Nordmende markası altında İtalya, İrlanda ve Kuzey İrlanda'da beyaz eşya üretimleri yapılmaktadır.

NordMende Türkiyede kim üretiyor?

Dünyanın en tanınmış televizyon markalarından biri olan NordMende, Profilo ile yeniden Türkiye pazarına giriyor. Sadece Profilo bayilerinde satılacak olan televizyonları "Yılların tecrübesi. Bugünün teknolojisi." sloganıyla Türkiye'ye getiren Profilo, NordMende TV'leri Yetkili Satıcılarında tüketicilerine sunacak.

AWOX TV hangi markanın yan ürünü?

Awox; dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektöründe üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetiyle faaliyet göstermektedir. Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu'nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır.

Saba markası hangi ülkeye ait?

1971 yılında Türkiye'ye televizyonun gelmesi ile nevtron marka siyah-beyaz televizyon imalatına başlandı. Alman Saba firmasıyla anlaşılarak Saba televizyonlarının üretimini gerçekleştirmişlerdir. 1983 yılında da Siemens firması ile ortaklaşa renkli televizyon üretimine başlanmıştır.

Dijitsu derin dondurucu ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.999,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 1.399,00 TLŞu Andaki Fiyat: 1.849,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 150 TL (%8) daha ucuz.

Akıllı TV alırken nelere dikkat edilmeli?

Akıllı TV alırken nelere dikkat edilmeli?
  • Öncelikle alacağınız TV'nin amacınıza göre marka ve modelini belirleyiniz.
  • Karar verdiğiniz TV'yi almadan önce, ilgili marka ve modele ait kullanıcı yorumları ve şikayetlerini mutlaka inceleyin.
  • Alacağınız TV'nin kullanacağınız alana uygun boyutta olmasına dikkat edin.
Daha fazla öğe...

Toshiba TV Panel kim üretiyor?

TOSHİBA'NIN ÜRÜNLERİNİ VESTEL ÜRETİYOR Vestel'in halihazırda Toshiba ile imzalanmış bir lisans anlaşması bulunuyor. Eylül 2016'da imzalanan anlaşma uyarınca Vestel Toshiba markası lisansı altında televizyon üretimi, satışı, pazarlaması ve dağıtımını yapacak.