Trafik cezasında yapılandırma var mı?

İçindekiler:

  1. Trafik cezasında yapılandırma var mı?
  2. Trafik cezası yapılandırma ne zaman bitiyor?
  3. Trafik cezası ödenmezse ne olur 2021?
  4. Plakaya gelen ceza ödenmezse ne olur?
  5. Kırmızı ışık cezası ödenmezse ne olur?

Trafik cezasında yapılandırma var mı?

7256 sayılı Kanun ile vadesi 31 Ağustos 2020 tarihine kadar borçlar yapılandırılırken, yeni kanun ile vadesi tarihine kadar olan kapsama giren bütün borçlar 31.08.2021 tarihine kadar başvuru yapılarak ödenebilecek. ...

Trafik cezası yapılandırma ne zaman bitiyor?

BORÇ YAPILANDIRMA SON GÜN NE ZAMAN? Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredileri, köprü otoyol kaçak geçiş cezası gibi tarihinde vadesi dolduğu halde ödenmeyen kamuya olan borçlar için tanınan başvuru süresi günü sona erecek.

Trafik cezası ödenmezse ne olur 2021?

Trafik cezanızı ödememeniz durumunda karşınıza birtakım engeller çıkacaktır. Bunların en başından aracın muayenesinin yapılması için bu cezanın ödenmesi gerekir. Trafik cezası ödenmeyen bir aracın muayenesi yapılmaz ve doğal olarak bu da trafikten men anlamına gelecektir.

Plakaya gelen ceza ödenmezse ne olur?

Trafik cezası ne zaman ödenmesi gerekir? ... Bu 30 günün ilk 15 gününde cezanın ödenmesi halinde % 25 oranında ciddi bir indirim yapılır ve bu sayede sürücüye erken ödeme kolaylığı sağlanmış olur. 30 günün ardından ise ceza her ay artmaya devam eder. Trafik cezasında gecikme zammı olarak her ay için % 5 faiz uygulanır.

Kırmızı ışık cezası ödenmezse ne olur?

Trafik cezası tebliğ tarihinden itibaren ilk 30 günde ödemezseniz cezaya %5 oranında faiz uygulanır. Bu faiz ödenmeyen her ay için aynı oranda uygulanır. Bunun dışında %25'lik indirim ve taksit hakkından da yararlanamazsınız.