Apple Orjinal şarj adaptörü nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Apple Orjinal şarj adaptörü nasıl anlaşılır?
  2. iPhone 11 Hangi şarj adaptörü?
  3. iPhone kaç watt ile şarj olur?
  4. iPhone şarj adaptörü neden bozulur?
  5. iPhone 11 şarj kaç amper?
  6. iPhone 12 Pro Max nasıl şarj oluyor?
  7. Şarj adaptörü neden bozulur?
  8. iPhone 12 de neden şarj aleti yok?

Apple Orjinal şarj adaptörü nasıl anlaşılır?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

iPhone 11 Hangi şarj adaptörü?

18 W USB-C güç adaptörü Aşağıdaki aygıtlar kutuda bir 18 W güç adaptörüyle birlikte gelir: iPhone 11 Pro. iPhone 11 Pro Max.

iPhone kaç watt ile şarj olur?

iPhone 8 ve sonraki modellerin pilini yaklaşık 30 dakika içinde yüzde 50'ye kadar şarj edebilirsiniz. Hızlı şarj özelliği Apple USB-C - Lightning kablosu ile aşağıdaki adaptörlerden birini kullandığınızda çalışır: Apple 18 W, 20 W,2 29 W, 30 W, 61 W, 87 W veya 96 W USB-C Güç Adaptörü

iPhone şarj adaptörü neden bozulur?

iPhone ya da iPad şarj aleti zaman içinde taşımaya, prize sert şekilde takma ya da çıkarmaya ve darbeye bağlı nedenlerle bozulabiliyor.

iPhone 11 şarj kaç amper?

Aktarılan bilgilere göre; iPhone 11 3.110 mAh kapasiteli pil, iPhone 11 Pro 3.046 mAh kapasiteli pil ve iPhone 11 Pro Max ise 3.969 mAh kapasiteli pil ile geliyor.

iPhone 12 Pro Max nasıl şarj oluyor?

iPhone'unuz hem MagSafe şarj aygıtına hem Lightning bağlantı noktası aracılığıyla bir güç kaynağına bağlı olduğunda Lightning bağlayıcısı üzerinden şarj edilir. Diğer kablosuz şarj aygıtlarında olduğu gibi, şarj olurken iPhone'unuz veya MagSafe şarj aygıtınız biraz ısınabilir.

Şarj adaptörü neden bozulur?

Şarj aletlerinin bozan bir diğer unsur da aşırı sıcak ya da aşırı soğuk ortamda bulundurmaktır. Aslında bu noktada yapacak pek bir şey yok gibi görünse de basit hususlara dikkat ederek şarj aletini koruyabilirsiniz. Örneğin kalorifere yakın bir yerde şarj aletini bulundurmayın. Güneşe koymayın.

iPhone 12 de neden şarj aleti yok?

iPhone 12 Kutusundan Şarj Cihazı ve Kulaklık Çıkmamasının Asıl Nedeni. Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor.