TMS tedavisi kaç TL?

İçindekiler:

  1. TMS tedavisi kaç TL?
  2. TMS tedavisi neye iyi gelir?
  3. TMU tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?
  4. TMS tedavisi nasıl uygulanır?

TMS tedavisi kaç TL?

bir aile ferdimizin epey bir süre almasına rağmen durumunda herhangi bir değişiklik oluşturmamış tedavi çeşidi. seans bazında ödeme yapılır. seans ücretleri 150-200 tl bandındadır. 3000 volt gerilim altinda 10.000 amperlik bir akımın bir bobin üzerinden 300 mikrosaniye gibi kısa bir zaman aralığında akması ile çalışır.

TMS tedavisi neye iyi gelir?

Transkraniyal manyetik stimülasyon (TMS), depresyon semptomlarını iyileştirmek için beyindeki sinir hücrelerini uyarmak amacıyla manyetik alanları kullanan noninvaziv bir prosedürdür. TMS tipik olarak diğer depresyon tedavileri etkili olmadığında kullanılabilir.

TMU tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?

Derin TMU, bağımlılık, şizofreni, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve diğer bazı psikiyatrik hastalıklarda kullanılmaktadır. Cihazda kullanılan başlığın özellikleri sayesinde farklı hastalıklarda farklı beyin bölgelerine uyarım verilebilmektedir.

TMS tedavisi nasıl uygulanır?

TMS TEDAVİSİ NASIL YAPILIYOR? Hastaların önce beyin MR'ları çekilir ve alınan görüntüler navigasyon cihazına aktarılır. Hastanın beyninde tedavi uygulanacak nokta bir uzman tarafından belirlenir. Nöronavigasyon cihazı, beyin uyarımının (Transkranyal Manyetik Uyarı) tam bu noktaya verilmesini sağlar.