2021 Cristiano Ronaldo hangi takımda?

İçindekiler:

  1. 2021 Cristiano Ronaldo hangi takımda?
  2. Cristiano Ronaldo hangi takıma imza attı?
  3. Ronaldo en son hangi takıma transfer oldu?
  4. Ronaldo kaç TL kazanır?
  5. Ronaldo'nun ilk oğlu kimden?
  6. Ronaldo transferi ne kadar?
  7. Ronaldo Juventus ta ne kadar alıyor?

2021 Cristiano Ronaldo hangi takımda?

27 Ağustos 2021'de Manchester United'a transfer oldu ve 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cristiano Ronaldo hangi takıma imza attı?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Juventus ile bonservis bedeli konusunda önceden anlaşılan 36 yaşındaki Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza atıldığı belirtildi.

Ronaldo en son hangi takıma transfer oldu?

Manchester United FC#7 / Forvet Portekiz millî futbol takımı#7 / Forvet Cristiano Ronaldo/Şu andaki takımları

Ronaldo kaç TL kazanır?

İtalyan ekibi Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi başına 13.4 milyon TL kazanıyor. Juventus'ta forma giyen Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, Instagram'ın en zenginler listesinin başında yer aldı.

Ronaldo'nun ilk oğlu kimden?

Amerikalı bir taşıyıcı anneden olan ilk oğluğunu kucağına aldığında onu Madrid'te annesi ve ailesi ile büyütmeye karar vermişti. 2017'de model sevgilisi Georgina Rodriguez'den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo'nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha oldu.

Ronaldo transferi ne kadar?

Juventus, Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun transfer detaylarını açıkladı. Siyah Beyazlılar, oyuncunun 15 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere yolunu tuttuğunu açıkladı. 5 yıla yayılan ödeme planına ek olarak performansa dayalı 8 milyon euro'luk artış gerçekleşebilecek.

Ronaldo Juventus ta ne kadar alıyor?

Juventus ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Ronaldo 2018 yazında Real Madrid'den İtalyan devine transfer olmuş ve Juventus bu transfer için 117 milyon euro'yu bulan bir ücret ödemişti.