Zoomdan nasil ders oluşturulur?

İçindekiler:

  1. Zoomdan nasil ders oluşturulur?
  2. EBA Zoom canlı ders nasıl oluşturulur?
  3. Zoomda online sınıf nasıl oluşturulur?
  4. Zoom üzerinden eğitim nasıl yapılır?
  5. Zoom Canlı ders şifresi nasıl alınır?
  6. Zoomdan canlı ders nasıl tanımlanır?
  7. EBA da zoom nasıl yüklenir?
  8. Zoomda nasıl sınıf açılır?
  9. Meeting ID numarası nedir?
  10. Zoom toplantısı nasıl başlatılır?

Zoomdan nasil ders oluşturulur?

Yeni bir ders başlatmak için “New Meeting” ikonuna tıklıyoruz.Burada size verilen meeting İD numarasını öğrencilere veriyorsunuz. Start Meeting tuşuna basıp derse başladıktan sonra öğrencileriniz ile ID'yi paylaşıp derse başlayabiliryosunuz.

EBA Zoom canlı ders nasıl oluşturulur?

Öğrencilerimizle anlık etkileşimde bulunmak için EBA Canlı Dersi kullanabiliriz.
  1. İnternet tarayıcısının adres çubuğuna eba.gov.tr yazılarak kullanıcı adı ve şifre girilir.
  2. Sol tarafta bulunan menülerden Canlı Ders seçilir.
  3. Canlı ders seçildikten sonra Haricî Canlı Dersler sekmesinden Haricî Canlı Dersler oluşturulur.
Daha fazla öğe...

Zoomda online sınıf nasıl oluşturulur?

*Ders verecek öğretmenler veya toplantı yapacak kişiler, Zoom uygulamasını giriş yaptıktan sonra bu ekranda “New Meeting” kısmından yeni bir sınıf oluşturmanızı tavsiye ederiz. New Meeting butonuna tıklayıp biraz bekledikten sonra online sınıfınız artık oluşturulmuştur.

Zoom üzerinden eğitim nasıl yapılır?

Peki, Zoom ile canlı ders nasıl yapılır? Uygulamayı bilgisayara, telefona ya da tablete indirdikten sonra ana menüde online ders yapma butonu var. İngilizce seçenekler yer alıyor. Öğretmenler yeni online ders başlatmak için ''New Meeting'' kısmını öğrenciler ise ''Join'' kısmını tıklayarak dersleri görüntüleyebiliyor.

Zoom Canlı ders şifresi nasıl alınır?

ZOOM ŞİFRESİ NASIL ALINIR? Zoom şifresi yayını açan kişi tarafından size verilmektedir. Eğer yayını siz açtıysanız url kısmında s/ 'den itibaren yazan rakamlar zoom şifresidir. Sabit bir zoom şifresi almak için profilinizden My Account'a tıkladıktan sonra ekranın sol penceresinden Settings kısmına tıklıyoruz.

Zoomdan canlı ders nasıl tanımlanır?

Zoom üzerinden canlı dersler veriliyor. Burada canlı ders açabilmek veya izleyebilmek için öncelikle uygulamayı indirmelisiniz. Uygulamayı indirdikten sonra new meeting ile yeni bir ders açabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra size verilen meeting İD numarasını derse katılmasını istediğiniz kişilere verebilirsiniz.

EBA da zoom nasıl yüklenir?

EBA ZOOM NASIL KULLANILIR? Zoom'un zoom.us adlı resmi internet adresini açın. Açılan sayfa üzerinden "Sign Up Frre" seçeneğinine tıkladıktan sonra çıkan ekrana mail adresinizi yazın. Mail adresine gelen doğrulama linkini aldıktan sonra download & run zoom dedikten sonra programı indirme işleminizi tamamlayabilirsiniz..

Zoomda nasıl sınıf açılır?

Uygulamayı indirdikten sonra new meeting ile yeni bir ders açabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra size verilen meeting İD numarasını derse katılmasını istediğiniz kişilere verebilirsiniz. Start Meeting tuşuna basıp derse başladıktan sonra öğrenciler ile ID'yi gönderdiğiniz derse başlayabilirsiniz.

Meeting ID numarası nedir?

Meeting toplantı ID ise kimlik numarası anlamına gelir. Meeting ID ise toplantının giriş anahtarı olarak özetlenebilir. Canlı ders ve toplantılara girişte ID ve şifreye ihtiyaç duyulmaktadır.

Zoom toplantısı nasıl başlatılır?

Zoom Toplantı Başlatma
  1. 1 - Yeni Toplantı'ya tıklayın veya dokunun. ...
  2. 2 - Videoyu açmak veya kapatmak için geçiş anahtarına dokunun. ...
  3. 3 - Kişisel Toplantı Kimliğinizi kullanmak isteyip istemediğinizi seçin. ...
  4. 4 - Toplantı Başlat'a tıklayın veya dokunun.
Daha fazla öğe...