THY Uçak bileti iptal olur mu?

İçindekiler:

  1. THY Uçak bileti iptal olur mu?
  2. Uçak bileti nasıl iptal edilir?
  3. THY bilet iadesi kaç günde gelir?
  4. Uçak bileti ne kadar sürede iptal edilir?
  5. Uçak bileti iptalinde para iadesi olur mu?
  6. THY iptal edilen bilet parası ne zaman yatar?
  7. THY para iadesi nasıl alınır?
  8. THY bilet değişikliği kaç saat önce?
  9. THY bilet nasıl açığa alınır?
  10. Uçak bileti iptalinde para iadesi yapılır mı?
  11. Iptal edilen bilet parası ne zaman yatar?
  12. Promosyonlu bilet iptal edilir mi?
  13. Iptal edilen uçak bileti para iadesi ne zaman?
  14. Bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?
  15. Uçak bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?
  16. THY Açık bilet nedir?

THY Uçak bileti iptal olur mu?

Uçuşunuza 12 saat kaldığında iptal ve iade etmek isterseniz o zaman almış olduğunuz biletin fiyatı üzerinden @ tutarında bir kesinti gerçekleşmektedir. Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir.

Uçak bileti nasıl iptal edilir?

Bilet iptal ve iadesi için ana sayfada bulunan ''Bilet İptal'' bölümünden bilgilerinizi girerek iptal edilebilen biletlerde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz.

THY bilet iadesi kaç günde gelir?

İadesi mümkün olan ve ilgili havayolu tarafından iadesine karar verilen biletin bedel iadesi, bileti satın alırken kullanılan ödeme yöntemine uygun olarak yapılır. Kredi kartına 10 iş günü, banka kartlarına 15-20 iş gününe kadar iadeniz hesabınıza geçebilir.

Uçak bileti ne kadar sürede iptal edilir?

İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

Uçak bileti iptalinde para iadesi olur mu?

Biletinizi iptal etmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınıza herhangi bir ücret iadesi gerçekleşmeyecektir. Yine 12 saatten az bir süre kaldığında da ücret iadesi yapılmamaktadır.

THY iptal edilen bilet parası ne zaman yatar?

Ekşi, "Bilet değişikliği ve açığa alma ücretsiz yapılmaktadır" dedi. Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle seferleri iptal edilen yolcuların ücret iadelerini uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra alabileceklerini bildirdi.

THY para iadesi nasıl alınır?

Türkiye satış ofislerimizden aldığınız ve iade etmek istediğiniz biletinize “Rezervasyonu Yönet” sayfasında bilet numarası veya PNR ve soyisim bilgilerinizi girerek ulaştıktan sonra iptal seçeneğini seçebilir, sistem tarafından yapılan uyarı mesajını onaylayarak “Merkezi iade Formu”na ulaşılabilir ve iade talebinizi ...

THY bilet değişikliği kaç saat önce?

Uçuşa 1 saatten az zaman kala iptal ve iade yapılamaz. Uçuşa 1-12 saat kala iptal ve iade yapılamaz. Uçuşa 12 saat ya da daha uzun süre kala bilet üzerinde yapılan iptal ve iade işlemlerinde 150 TL kesinti yapılır, biletleme servis ücreti hariç kalan tutar iade edilir.

THY bilet nasıl açığa alınır?

Biletin açığa alınabilmesi için, biletteki ilk uçuş tarihinden önce rezervasyonun iptal ettirilmesi gerekmektedir. Biletin açığa alınması amacıyla yapılacak iptal işlemlerinin Türk Hava Yolları çağrı merkezi, satış ofisleri veya biletin alındığı acenteler üzerinden yapılması gerekmektedir.

Uçak bileti iptalinde para iadesi yapılır mı?

Biletinizi iptal etmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınıza herhangi bir ücret iadesi gerçekleşmeyecektir. Yine 12 saatten az bir süre kaldığında da ücret iadesi yapılmamaktadır.

Iptal edilen bilet parası ne zaman yatar?

İptal edilen biletlerin iadesi tarafımızdan bankanıza iletilir ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır.

Promosyonlu bilet iptal edilir mi?

Farklı şirketlerde farklı sınıflandırmalar yapılıyor ama genelde “promosyon” olarak belirtilmiş biletlerden aldığınızda iptal ve iade işlemi yapamıyorsunuz. “Esnek” biletlerde vergiler hariç iade alabiliyor ya da az bir miktar ödeme yaparak iptal ve değişiklik işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Iptal edilen uçak bileti para iadesi ne zaman?

İptal edilen biletlerin iadesi tarafımızdan bankanıza iletilir ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır. 7 iş günü geçmesine rağmen iadenizi hesap hareketlerinizde göremiyorsanız konu ile alakalı Canlı Destek ya da Müşteri Hizmetleri ekibimize bağlanabilirsiniz.

Bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?

Bilette değişiklik yapmak için: “Biletim” bölümüne girin. “Siparişlerim” – “Uçak biletlerim” – “Rezervasyon NO” – “Sipariş düzenlemesi” – “Tarih/güzergah değişikliği”. İstediğiniz tarihi ve/ve ya güzergahı belirtin.

Uçak bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

THY Açık bilet nedir?

Açık bilet, herhangi bir tarihi olmayan, yolcunun bileti satın aldığı andan itibaren 1 yıl içerisinde dilediği zaman kullanabileceği seyahat biletidir. Bilet açık bilet olarak kesilemez. ... Bilete tarih verilmek istendiğinde, seyahat tarihinin önceden ilgili firma üzerinden onaylanması gerekir.