Farmasi at kestanesi faydaları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Farmasi at kestanesi faydaları nelerdir?
  2. At kestanesi kremi var mı?
  3. Farmasi at kestanesi kremi yuze surulur mu?
  4. At kestanesi yüze nasıl sürülür?
  5. At kestanesi nasıl kullanılmalıdır?
  6. At kestanesi Yenirmi neye faydalı?

Farmasi at kestanesi faydaları nelerdir?

Vücudun çeşitli bölgelerinde hissedilen ağrıların giderilmesi aşamasında etkilidir. Kan damarları ve yumuşak dokulara çeşitli faydalar sağlar. Kasların yumuşaması, esneklik kazanması, ağrılara olan dayanıklılığının artmasına yardımcı olur. Ayaklar ve bacaklardaki şişlikleri ve sıvı toplanmalarını rahatlatır.

At kestanesi kremi var mı?

At kestanesi bitkisinin özünden hazırlanan özel bir krem olan at kestanesi kremi pek çok sağlık soruna şifa oluyor.

Farmasi at kestanesi kremi yuze surulur mu?

At kestanesi jeli cilde sürülerek kullanılmaktadır. At kestanesi jeli yüze sürülür mü diye de merak etmiş olabilirsiniz. Genel olarak herhangi bir yan etkisi olmadığı söylense de özellikle gözaltı ve göz çevresi gibi ekstra hassas bölgelerde kullanmadan önce kolda ufak bir bölgede alerji testi yapmanız önerilmektedir.

At kestanesi yüze nasıl sürülür?

Her gün kullanabilir, gece yatmadan önce de uygulama yapabiliriz. Gece uykuda hücreler yenilendiği için cilde çok iyi gelecektir. Yatmadan bir saat önce seyreltilmiş at kestanesi yağını susam veya zeytinyağına dökerek bu karışımı cilde masaj yapar şekilde uygulayabiliriz.

At kestanesi nasıl kullanılmalıdır?

At kestanesi yağı masaj yağı olarak kullanılabilir. Saçlara, şampuana birkaç damla katıp masaj yaparak uygulanabilir. At kestanesi yağı ve kremi gece yatmadan önce cilde uygulanabilir.

At kestanesi Yenirmi neye faydalı?

Ancak at kestanesi eskulin adı verilen bir zehir içerdiğinden çiğ olarak tüketilmesi ölüme varan sonuçlar doğurabilir. Dolayısıyla at kestanesi çiğ olarak kesinlikle tüketilmemelidir. Eskulin maddesi DNA hasarına yol açtığından tehlikelidir. Baş ağrısı, mide bulantısı, felç, koma ve ölüme neden olabilir.