Bursada kaç deniz var?

İçindekiler:

  1. Bursada kaç deniz var?
  2. Kumsaz da denize girilir mi?
  3. Bursada nerede denize girilir 2020?
  4. Bursa Eşkel köyü nerede?
  5. Bursa denize yakın mı?
  6. Bursa Kurşunlu temiz mi?
  7. Bursa Eşkel Denizi temiz mi?
  8. Bursa'da nerede denize girilir?
  9. Gemlik nerede denize girilir?
  10. Kurşunlu kadınlar plajı hangi otobüs gider?
  11. Bursa'dan Eşkel kaç kilometre?
  12. Mudanya deniz mi?
  13. Bursa Kurşunlu denize girilir mi?
  14. Mudanya denizi temiz mi?
  15. Karacaali denizi temiz mi?
  16. Bursa Gemlik denizi nasıl?

Bursada kaç deniz var?

Bursa'nın Mudanya, Karacabey ve Gemlik ilçelerinin Marmara Denizi'ne olan kıyıları ile İznik Gölü kıyısındaki plaj ve kamplarda yapılan ağustos ayı ikinci tur ölçümlerinde, 23 plajdan 22'sinde su kalitesinin iyi olduğu, sadece birinde denize girilemeyeceği belirlendi.

Kumsaz da denize girilir mi?

Sahil genişliği 50, sahil uzunluğu 300 metre olan Kumsaz Halk Plajı ilçenin en gelişmiş ve en iyi hizmet sunan plajları arasında yer almaktadır. Plajda, şemsiye, şezlong, duş, soyunma kabini, tuvalet ve kafe bulunmaktadır. Engelli erişimi de bulunan halk plajına giriş ücretsizdir.

Bursada nerede denize girilir 2020?

Bunlar içerisinde Burgaz halk Plajı, Kumkaya köyünde yer alan halk plajı, Güzelyalı Burgaz halk plajı, Mudanya Coşkunöz halk plajı, Zeytinbağı halk Plajı, Eşkel halk Plajı ve Kızılay kampı yer almaktadır.

Bursa Eşkel köyü nerede?

Eğerce Halk Plajı Bursa ilinin Mudanya ilçesi sınırlarında yer almaktadır. Bursa merkeze yaklaşık 60 km uzaklıktadır. Eşkel, Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı güzel bir sahil kasabasıdır.

Bursa denize yakın mı?

Marmara Denizi'nin güneyinde yaklaşık 135 kilometre uzunluğunda kıyısı bulunan Bursa'da; Karacabey, Mudanya ve Gemlik ilçelerinde geniş doğal kumsallar ile İznik ve Uluabat (Apolyont) gölleri kıyılarında güzel plajlar bulunmaktadır.

Bursa Kurşunlu temiz mi?

Yapılan son ölçümlere göre Bursa'nın değerleri en iyi plajları ise Karacabey'in Kurşunlu ve Gemlik'in Narlı Halk Plajı oldu. Marmara Denizi'nden ayrı olarak aynı dönemde numune alınan İznik Gölü'ndeki 4 plajdan 2'si mükemmel, 1'i iyi kategoride değerlendirildi.

Bursa Eşkel Denizi temiz mi?

250 km.ye kadar uzaktaysanız günü birlik gidilebilecek güzel ve temiz bir plaj.Şezlong kiralayabilir,belediyenin duşundan faydalanabilirsiniz.Pansiyonları vasatın altında,kalacaksanız 10 km.uzaktaki Trilyede güzel oteller var.Orası tercih edilebilir.Plaj ve deniz içi kum,tam çocuklara göre.Hafta sonu pazar günü ...

Bursa'da nerede denize girilir?

Evliya Çelebi Seyahatname adlı eserinde İznik Gölü'nü “Suyu ve havası son derece güzeldir. Bu gölde 77 çeşit balık yetişir” şeklinde tarif etmiş.
  • Burgaz Altınkum Halk Plajı
  • Güzelyalı Burgaz Halk Plajı
  • Kumyaka Halk Plajı
  • Eğerce Plajı
  • Coşkunöz Halk Plajı
  • Mesudiye Halk Plajı
  • Zeytinbağı Halk Plajı
Daha fazla öğe...

Gemlik nerede denize girilir?

Gemlik'te ki başlıca plajlar; Gemsaz Plajı, Kumsaz Plajı, Küçük Kumla Sahili, Büyükkumla Plajı, Kurşunlu Plajı ve Plaj Kumlu olarak sıralanmaktadır. İlçe merkezinin 3 kilometre güneyinde bulunan Gemsaz Plajı, mavi bayraklı plajlar listesinde bulunuyor.

Kurşunlu kadınlar plajı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Kurşunlu Kadınlar plajı yakınından geçiyor: 102, 104.

Bursa'dan Eşkel kaç kilometre?

Bursa'ya 53, Mudanya'ya 22 km. uzaklıkta olan Eşkel'in, asıl köy merkezi olan Esence sahildeki kısma 2 km kadar mesafede yer alıyor.

Mudanya deniz mi?

Mudanya, denize kıyısı olan bir ilçe olduğundan özellikle yaz aylarında hem Bursalılar hem de İstanbullular tarafından tercih edilmekte olan bir ilçedir.

Bursa Kurşunlu denize girilir mi?

Kurşunlu Halk Plajı, Karacabey ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Kumu ve denizi temiz olan plaj gayet sakin. Deniz sığ olduğu için çocuklu aileler ve iyi derecede yüzme bilmeyenler için çok uygun. Kurşunlu Halk Plajı ailenizle birlikte huzurlu bir tatil yapabileceğiniz bir yer.

Mudanya denizi temiz mi?

Bursa Sağlık ile Çevre ve Orman müdürlükleri tarafından Gemlik, Mudanya, Karacabey ve İznik Gölü sahillerindeki 22 noktada yapılan ölçümler, Bursa sahillerinin 5'i hariç temiz olduğunu ortaya koydu.

Karacaali denizi temiz mi?

16) Karacaali Gençlik Kampı Plajı Gemlik ilçe merkezine 14 kilometre, Bursa'ya yaklaşık 50 kilometre mesafede yer alan Karacaali Gençlik Kampı, Gemlik-Narlı Yolu üzerinde bulunuyor. İnce kumdan oluşan sahili ve temiz deniziyle ilgi çeken plajda deniz tabanı da kumlu bir yapıya sahip.

Bursa Gemlik denizi nasıl?

Kumla plajı olarak da bilinmektedir. Sahil kısmı ince kumdan oluşmaktadır. Aynı şekilde deniz tabanı da kumdan oluşmaktadır. Suları temiz ve berraktır.