Mucize Doktor yeni oyuncusu kim?

İçindekiler:

  1. Mucize Doktor yeni oyuncusu kim?
  2. Mucize Doktor başrol kim?
  3. Mucize doktor Yeliz Kimdir?
  4. Mucize doktor daki doruk kimdir?
  5. Mucize doktor hakim kimdir?
  6. Ezgi Asaroğlu diziden neden ayrıldı Mucize Doktor?
  7. Mucize Doktor a kim veda ediyor?
  8. Beliz Boysal hangi dizide oynadı?
  9. Mucize doktor harika Turşucuzade kim?
  10. Mucize doktor doruk hangi dizilerde oynadı?
  11. Mucize Doktor Muhsin Amca Kimdir?

Mucize Doktor yeni oyuncusu kim?

Serkan Keskin Mucize Doktor kadrosuna dahil oluyor! Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp'in uyarladığı, FOX'un sevilen dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim daha dahil oluyor....

Mucize Doktor başrol kim?

Başrollerini Taner Ölmez Sinem Ünsal, Onur Tuna Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut'un paylaştığı Mucize Doktor dizisi, dün akşam final bölümüyle son kez ekrana geldi.

Mucize doktor Yeliz Kimdir?

Mucize Doktor'da Beliz karakterini Hazal Türesan canlandırıyor. Hazal Türesan, 20 Temmuz 1985 yılında Ankara'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde Tiyatro eğitimi aldı.

Mucize doktor daki doruk kimdir?

Hakan Kurtaş kimdir? 1988 yılında İzmir'de doğdu. Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra 2006-2010 yıllları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde okudu.

Mucize doktor hakim kimdir?

50'lerinde, Başhekim, Ali'nin mentoru ve manevi babası. İyi niyetli, babacan bir adam ama fazla korumacı olabiliyor. Otuz seneyi aşan doktorluk kariyerinde sayısız hastayı iyi etmiş bir doktor; literatüre katkıda bulunmuş, makaleleri yabancı dergilerde yayınlanmış bir beyin cerrahı.

Ezgi Asaroğlu diziden neden ayrıldı Mucize Doktor?

DİZİDE YÖNETMEN DEĞİŞİKLİĞİ Çiçek'in, yapımın yeni projelerine hazırlık aşamasına girmesi nedeniyle Fox ekranlarında yayınlanan diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Otizmli bir doktor olan Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı 'Mucize Doktor' dizisini 54'üncü bölümden itibaren Yağız Alp Akaydın yönetecek.

Mucize Doktor a kim veda ediyor?

Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı "Mucize Doktor" dizisinde ayrılık yaşandı. Dizide Adil Hoca'nın kızı Ferda rolünü canlandıran oyuncu Seda Bakan, dizinin yeni bölümlerinde yer almayacağını duyurdu. Fox TV'de yayımlanan diziye yeni sezonda 30. bölümde katılan oyuncu, 42. bölümde diziye veda etti.

Beliz Boysal hangi dizide oynadı?

Mucize Doktor dizisinde Beliz Boysal karakterini "Hazal Türesan" canlandırmaktadır.

Mucize doktor harika Turşucuzade kim?

Yardımcı karakterler
Canlandıran oyuncuKarakterBölüm
Dilek KöseFatoş Eryiğit13-14, 19, 56
Edip Sanerİsmet Gülengül34-37, 64
Ada Mina KüçükSuna Korman63-64
Ecem Simge YurdatapanHarika Turşucuzade63-64
5 satır daha

Mucize doktor doruk hangi dizilerde oynadı?

2010 yılında rol aldığı Ezel dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Hakan Kurtaş; Ezel, Bir Çocuk Sevdim, Vücut, Meşallat ve Karısı ve Dolunay gibi projelerde rol almıştır.

Mucize Doktor Muhsin Amca Kimdir?

Usta oyuncu Serkan Keskin, teşhis dehası Muhsin olarak diziye katılıyor.