Yaprak Dökümü Cem kiminle evli?

İçindekiler:

  1. Yaprak Dökümü Cem kiminle evli?
  2. Yaprak Dökümü Cem Kimdir?
  3. Yaprak Dökümü Neclanın kocası Cem kim?
  4. Yaprak Dökümü Sonunda ne oldu?
  5. Neclanın kocası Cem neden öldü?
  6. Yaprak Dökümü Leyla kimle evleniyor?
  7. Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret kimdir?

Yaprak Dökümü Cem kiminle evli?

2014 yılında "Ağlatan Dans" adlı dizide Öykü Çelik, Arsen Gürzap ile birlikte oynadı. Kıvanç Kasabalı, ile 2005 Temmuz ayında oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlendi. Can (d.2013) adında bir oğlu vardır. Oscar adında bir de köpekleri vardır.

Yaprak Dökümü Cem Kimdir?

Kıvanç Kasabalı (d. , İstanbul), Türk oyuncu, model, sunucu. Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizideki Cem Aydınoğlu rolü ile tanınmaktadır. Kendisi gibi oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlidir.

Yaprak Dökümü Neclanın kocası Cem kim?

2006 yılında Kanal D ekranlarında fenomen dizi Yaprak Dökümü'nde Nejla'nın kocasını oynayan Kıvanç Kasabalı, Cem karakterini canlandırmıştır.

Yaprak Dökümü Sonunda ne oldu?

Final bölümüyle ekranlarda olan dizide, Oğuz suçunu itiraf ederek hapise girdi, Şevket ise özgürlüğüne kavuştu. Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme çıkışı Sarpel, Necla'nın hamile olduğunu öğrendi. Sedef, Emir ile evlendi.

Neclanın kocası Cem neden öldü?

Necla'nın eşi Cem'in kalp krizi geçirerek yaşam mücadelesi vermesi ve ardından hayatını kaybetmesi söz konusudur.

Yaprak Dökümü Leyla kimle evleniyor?

Çok sarhoş olduğu bir anda Oğuz'un yanında olan Leyla, isteği dışında ilişkiye zorlanır. Sonrasında ise sözde adı temize çıksın diye o pis Oğuz'la evlendirilir.

Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret kimdir?

Bennu Yıldırımlar (1969 - .... ) - Kim Kimdir? - FORSNET. yılında doğdu. Özellikle Süper Baba'daki Elif ve Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret karakterleriyle tanınır.