Atatürk Üniversitesi ikinci öğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi ikinci öğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?
  2. AÖF harcı ne kadar 2021?
  3. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harcı nasıl yatırılır?
  4. Gaün harç ödemesi nasıl yapılır?
  5. ATA AOF Kayıtları ne zaman?
  6. Açıköğretim Fakültesi kayıt parası ne kadar?

Atatürk Üniversitesi ikinci öğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

`a giren öğrencilerin herhangi bir nedenle fazla yatırdıkları katkı payı ve öğrenim ücretleri  İade Formu doldurularak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Harçlar Şefliğine teslim edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde ödenir.

AÖF harcı ne kadar 2021?

ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harcı nasıl yatırılır?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

Gaün harç ödemesi nasıl yapılır?

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ (HARÇ) İŞLEMLERİ; Katkı payı/öğrenim ücreti (harç) yatırması gereken öğrenciler öğrenci numaraları ile Halk Bankasının herhangi bir şubesi veya atm'sinden harçlarını yatırdıktan sonra ders kaydı yapabileceklerdir.

ATA AOF Kayıtları ne zaman?

Kayıtlar hangi tarihler arasında yapılacaktır? e-Devlet Kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıtları 04 Eylül – tarihleri arasında yapılacaktır.

Açıköğretim Fakültesi kayıt parası ne kadar?

Öğrenci adayı, T.C. Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.