İŞKUR evde paketleme Nasıl Başvurulur?

İçindekiler:

  1. İŞKUR evde paketleme Nasıl Başvurulur?
  2. İŞKUR evde paketleme ne kadar?
  3. Evde ek iş başvurusu nasıl yapılır?
  4. İŞKUR'a nasıl üye olabilirim?
  5. E devletten işkur'a nasıl kayıt olunur?
  6. İŞKUR başvurusu nasıl yapılır internetten?
  7. Ev hanımı olarak ne iş yapabilirim?
  8. Ev hanımlarına ne kadar kredi veriliyor?

İŞKUR evde paketleme Nasıl Başvurulur?

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU NASİL YAPİLİR? Evde paketleme işine katılmak isteyen kadınlar, adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıracak. Kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu dolduracak.

İŞKUR evde paketleme ne kadar?

El çabukluğu gerektiren bu işlerde günlük ortalama 4 saat çalışılarak ev hanımları ayda en az 1300 TL üzerine para kazanabilir. İŞKUR evde paketleme işi için başvurular bu kuruma bağlı olan firmalar tarafından aralıklarla verilmektedir.

Evde ek iş başvurusu nasıl yapılır?

İş başvurusunda bulunmak için kendinize en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmanız yeterli. Yetkililer aracılığı ile sisteme kayıt edileceksiniz. Ardından da doldurulan formda yer alan telefon bilgileri kaydedildikten sonra uygun olunca vatandaşlarla iletişime geçiliyor.

İŞKUR'a nasıl üye olabilirim?

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur.

E devletten işkur'a nasıl kayıt olunur?

İnternet üzerinden ise e-devlet'ten alabilirsiniz. Bunun için öncelikle https://www.turkiye.gov.tr/iskur-kayit-belgesi linkine girin. e-devlet sistemine giriş yapmanız yeterli olacaktır.

İŞKUR başvurusu nasıl yapılır internetten?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “iş arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan iş ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan iş bulma formunu doldurabilirsiniz.

Ev hanımı olarak ne iş yapabilirim?

Tabi daha bunlar gibi pek çok hizmetleri de mevcut:
  • Sabun Kutulama.
  • Poşet Katlama İşi.
  • Bitki Çayı Paketleme İşi.
  • Ceviziçi Paketleme İşi.
  • Mandalın Montajlanması ve Paketlenmesi İşi.
  • Tel Toka Paketleme.
  • Evde Gömlek Yakasının Dikilmesi İşi şeklindedir.
  • Peçete Halkası Yapma İşi.

Ev hanımlarına ne kadar kredi veriliyor?

İşte son dakika detaylar. Ev hanımları için 3 banka birleşti. 35 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verecekler. Ev hanımları için 3 banka birleşerek 35 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Ev hanımı olan kişilere bankalar üzerinden 36 ay vadeye kadar 35.000 TL kredi verileceği bugün itibariyle duyuruldu.