Yuvarlak gözlere eyeliner nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Yuvarlak gözlere eyeliner nasıl çekilir?
  2. Gözleri iri göstermek için eyeliner nasıl sürülür?
  3. Patlak göze makyaj nasıl yapılır?
  4. Çekik göz eyeliner nasıl sürülür?
  5. Göz kalemi akmaması için ne yapmalı?
  6. Çift Göz kapağı ne?
  7. Badem göz şekli nedir?
  8. Gözleri küçük göstermek için ne yapılmalı?
  9. Gözleri küçük olanlar nasıl makyaj yapılır?

Yuvarlak gözlere eyeliner nasıl çekilir?

Yuvarlak gözleriniz varsa… Eğer yuvarlak gözlere sahipseniz, göz pınarlarından göz bitimine doğru kalınlaşan ve bir kuyrukla eyeliner tasarımını tercih edebilirsiniz. Bu eyeliner formu gözlerinizi daha çekik ve simetrik gösterecektir.

Gözleri iri göstermek için eyeliner nasıl sürülür?

Büyük Gözler Büyük (yuvarlak) gözler oldukça etkileyicidir. Bu yüzden büyük gözleriniz varsa ihtiyacınız olan tek şey onları olduklarından daha uzun göstermektir. Göz kapağınızda eyeliner uygulamasına başlayarak, dış köşelerin 1 cm ötesine kadar uzanan bir ok çizmeniz sizler için yeterli olacaktır.

Patlak göze makyaj nasıl yapılır?

Patlak gözler için göz makyajı Farı, kaşlara doğru biraz yaymalı ayrıca göz kuyruğundan alt kirpiklerin aşağısına doğru hafifçe uzatmalısınız. Kaşlarınızın altında pembe ya da ten rengi bir far kullanmanız da gözünüzü daha güzel gösterecektir.

Çekik göz eyeliner nasıl sürülür?

2. Çekik Göz Eyeliner Olmadan Olmaz!
  1. Gözü çekik gösteren eyeliner uygulaması için ince uçlu ve kolay uygulanabilir bir ürün seçmeni tavsiye ederiz. ...
  2. Eyeliner çekmeye kuyruk kısmından başlaman gerekiyor. ...
  3. Kuyruğu ilk etapta ince bir çizgi olarak bırakabilirsin. ...
  4. Göz pınarına yaklaştığında eyeliner çekmeyi bırakabilirsin.
Daha fazla öğe...

Göz kalemi akmaması için ne yapmalı?

Göz kaleminin uzun süre akmaması ve koyu renk bir görünüm için, göz kaleminin ucunu bir kaç saniye çakmakla yakın, biraz bekleyip, gözlerinize uygulayın, göz makyajınız akşama kadar akmayacaktır!

Çift Göz kapağı ne?

Çift göz kapağı, genel olarak ameliyata verilen isim olmakla beraber genellikle uzak doğu ülkelerinden olan Kore'de sıklıkla kullanılmaktadır. Bu bölgede doğan kişiler doğuştan çift göz kapaklı değildir ve bu da estetik açıdan bazı problemler yaratmaktadır.

Badem göz şekli nedir?

Badem göz ise canlı bakışa sahip, hafif çekik ve iri bir göz şeklidir. Ceylan gözlerine benzetilen bu göz şekli günümüzde en çok beğenilen göz şeklidir. Daha iri gözlere ve canlı bakışlara sahip olmak isteyen kişiler için badem göz estetikleri sık başvurulan bir estetik ameliyat türüdür.

Gözleri küçük göstermek için ne yapılmalı?

Gözünüzün iç kısmına ve üst kısmına siyah göz kalemi çekerek gözlerinizin küçük görünmesini sağlayabilirsiniz. Büyük gözlerinizi küçültmenin diğer bir tekniği ise koyu renkli farlar kullanmaktır. Siyah, kahverengi ya da gri tonlarını göz kapağınıza sürün ancak göz kapağınızın yukarısına taşırmamaya dikkat edin.

Gözleri küçük olanlar nasıl makyaj yapılır?

  1. KİRPiKLERİNİZİ BELİRGİNLEŞTİRİN. Kirpiklerinizin uzun ve kıvrık olması gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlar. ...
  2. AÇIK TONLARA SAHİP GÖZ KALEMİ UYGULAYIN. Küçük gözlere sahip olan kişiler gözaltına asla göz kalemi çekmemelidir. ...
  3. EYELİNER SEÇİMİNE DİKKAT ETMELİSİN. ...
  4. KAŞLARINIZI YENİDEN ŞEKİLLENDİRİN.