2021 WhatsApp hangi telefonlarda çalışmayacak?

İçindekiler:

  1. 2021 WhatsApp hangi telefonlarda çalışmayacak?
  2. WhatsApp hangi sürümleri destekliyor?
  3. S3 Mini WhatsApp destekliyor mu?
  4. iPhone 6 WhatsApp çalışacak mı?
  5. WhatsApp Android sürümü kaç olmalı?
  6. 2021 de WhatsApp kullanılacak mı?
  7. iPhone 6 da WhatsApp var mı?
  8. Güncelleme almayan telefona ne olur?
  9. Android 4.4 2 WhatsApp destekliyor mu?
  10. WhatsApp çalışacak mı?
  11. WhatsApp iOS kaç istiyor?
  12. WhatsApp iOS kaç destekliyor?
  13. WhatsApp Ne zamana kadar kullanılabilecek?
  14. Apple Watch da WhatsApp var mi?
  15. WhatsApp ne zaman gidecek?
  16. iPhone 6 da WhatsApp çalışacak mı?

2021 WhatsApp hangi telefonlarda çalışmayacak?

Android 4.0.4 veya daha eski bir sürümün yüklü olduğu akıllı telefon modelleri, iOS 9 veya önceki bir sürümün yüklü olduğu iPhone'lar bu kapsamda WhatsApp'ın çalışmayacağı modeller arasında yer alıyor.

WhatsApp hangi sürümleri destekliyor?

Şu anda aşağıdaki cihazları destekliyor ve bu cihazların kullanılmasını tavsiye ediyoruz: OS 4.1 veya daha yeni bir Android sürümü yüklü Android telefonlar. iOS 10 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone'lar. JioPhone ve JioPhone 2 dahil olmak üzere KaiOS 2.5.0 veya daha yeni bir KaiOS sürümü yüklü telefonlar.

S3 Mini WhatsApp destekliyor mu?

Galaxy S3 Mini Ağlıyor: WhatsApp Artık Belirlenen Telefonlarda Kullanılmayacak. ... Her telefonda olan bu mucizevi uygulama şu an pek çok telefonda desteklense de son güncelleme ile eski model telefonu olanları üzecek bir gelişme ile bazı telefonlardan desteğini çekecek. İşte detaylar...

iPhone 6 WhatsApp çalışacak mı?

Ortaya atılan iddia iPhone 6, iPhones 6s, iPhone SE ve Samsung Galaxy S2 modellerini kullananları endişelendirdi. İddiya göre Whatsapp yeni güncelleme ile birlikte bu modellerde çalışmayacak.

WhatsApp Android sürümü kaç olmalı?

Telefon modellerini tek tek açıklamak yerine sürüm üzerinden duyuran Whatsapp, yeni yılda Android sürümü 4.0.3 versiyonu, iOS sürümü de 9'un altında olan cihazlarda çalışmayacak. Geri kalan tüm Android ve iOS cihazlarda Whatsapp kullanılabilecek.

2021 de WhatsApp kullanılacak mı?

2 milyar yüklenme ile dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp'tan üzücü bir haber geldi. WhatsApp'ın çalışmayacağı telefonlar belli oldu. Söz konusu modeller 1 Ocak 2021 itibari ile WhatsApp desteğini kaybedecek.

iPhone 6 da WhatsApp var mı?

WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp'ı kullanamayacağını duyurdu. ... Ancak kullanıcılar, iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6 gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilecekler.

Güncelleme almayan telefona ne olur?

Android Telefon Güncelleme Almazsa Ne Olur? Güncelleme almayan Android telefonlar virüs ve kötü dosyalara karşı savunmasız kalır. Telefonunuzu kullandıkça güvenlik açığı daha da büyür. ... Batarya yetersiz kalır ve telefonun kullanım ömrü azalır.

Android 4.4 2 WhatsApp destekliyor mu?

WhatsApp itibari ile Android için 4.0.3 ve üstü sürümlere, iOS için ise iOS 9 ve üstü sürümlere hizmet vermeye devam edecek. WhatsApp 2016 yılında eski Nokia ve BlackBerry telefonlara desteğini sona erdirmişti.

WhatsApp çalışacak mı?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın desteği keseceği akıllı telefonlar belli oldu. ... Başka bir deyişle iOS 9 ve üstü sürüme sahip olan kullanıcılar WhatsApp kullanmaya devam edebilecek. 2021'den itibaren iOS9'dan daha eski sürümlere sahipseniz, akıllı telefonlarınızda WhatsApp çalışmayacak.

WhatsApp iOS kaç istiyor?

iPhone 4'e kadar olan iPhone modelleri artık WhatsApp özelliklerine erişemeyecek. 4S, 5, 5S, 5C, 6 ve 6S dahil olmak üzere iPhone 4'ten sonra piyasaya sürülen modeller, yalnızca işletim sistemlerini en az iOS 9'a yükselttikten sonra WhatsApp'ı çalıştırabilecek.

WhatsApp iOS kaç destekliyor?

iPhone'da WhatsApp'ı kullanabilmek için iOS 10 veya daha güncel bir iOS sürümü gerekir. En iyi uygulama deneyimi için, telefonunuzun desteklediği en güncel iOS sürümünü kullanmanızı öneriyoruz. iPhone yazılımınızı nasıl güncelleyebileceğinizi öğrenmek için lütfen Apple Destek web sitesini ziyaret edin.

WhatsApp Ne zamana kadar kullanılabilecek?

Dolayısıyla 120 gün sonra hesaplar silinmeyecek. Ancak, hesaplardaki işlevsellik azaltılıp, sınırlı kullanım olacak. Facebook tarafından satın alınan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın güncellediği gizlilik sözleşmesi için 15 Mayıs'a uzatılan süre bitiyor.

Apple Watch da WhatsApp var mi?

Apple akıllı saatinizden mesajları görüntülemeyi ve yanıtlamayı öğrenin Apple Watch'unuzu iPhone'unuz için ikinci bir ekran olarak kullanıyorsanız, onu dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından önde gelen WhatsApp'a bağlamak isteyeceksiniz. Apple Watch için resmi bir WhatsApp uygulaması yok.

WhatsApp ne zaman gidecek?

Eski Android ve iPhone 4'ten daha eski telefon kullanan WhatsApp aboneleri, 'den itibaren bu uygulamayı ya kullanamayacak ya da kullanırken sorun yaşayacak.

iPhone 6 da WhatsApp çalışacak mı?

Ortaya atılan iddia iPhone 6, iPhones 6s, iPhone SE ve Samsung Galaxy S2 modellerini kullananları endişelendirdi. İddiya göre Whatsapp yeni güncelleme ile birlikte bu modellerde çalışmayacak.