Burak Elmas Fatih Terim ile devam edecek mi?

İçindekiler:

  1. Burak Elmas Fatih Terim ile devam edecek mi?
  2. Burak Elmas teknik direktörü kim?
  3. Burak Elmas ne soz verdi?
  4. Burak Elmas kaç oy aldı?
  5. Fatih Terim Galatasaray'da devam ediyor mu?
  6. Burak Elmas ne söz verdi?
  7. Burak Elmas hangi hoca ile calisacak?
  8. Galatasaray seçiminde kim kaç oy aldı?
  9. Ali Koç kaç oy aldı?
  10. Fatih Terim kalacak mi?
  11. Burak Elmas mazbatasını ne zaman alacak?

Burak Elmas Fatih Terim ile devam edecek mi?

Galatasaray'ın profesyonel futbol dönemindeki (1957 sonrası) en genç başkanı Burak Elmas olmasıyla, sarı-kırmızılı takımın sözleşmesi biten teknik direktörü Fatih Terim de takımına başına geri dönecek.

Burak Elmas teknik direktörü kim?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın sosyal medya hesabından Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak.

Burak Elmas ne soz verdi?

Gerçekleştirilen seçimin ardından 4731 kişi oy kullandığı seçimde 1541 oy alarak sarı-kırmızılıların yeni başkanı oldu. Elmas, seçimin nihai sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada birlik mesajı verirken "Yaşasın Galatasaray!" dedi.

Burak Elmas kaç oy aldı?

2021 Galatasaray SK başkanlık seçimi
AdayBurak ElmasEşref Hamamcıoğlu
Aldığı oy15411500
Oran%32,57%31,70
AdayYiğit Şardanİbrahim Özdemir
Aldığı oy67992
4 satır daha

Fatih Terim Galatasaray'da devam ediyor mu?

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve genel kurulu bekleyen teknik direktör Fatih Terim, Burak Elmas'ın başkan seçilmesinin ardından tatil yaptığı Bodrum'dan Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek takımın başında sezonun ilk antrenmanına çıktı. Galatasaray'da Fatih Terim dönemi devam ediyor

Burak Elmas ne söz verdi?

Burak Elmas'tan Terim sözleri! Başarı takım işidir. O takımı doğru oluşturmak gerekir. Sloganımız birlikte çok şey başaracağız. Görev bize verilirse bizden sonraki dönemleri de düşünerek hareket edeceğiz.

Burak Elmas hangi hoca ile calisacak?

Terim'in görevde olması, kendisinin de başkan adaylığını açıklamasından dolayı görüşmelerinin etik olmayacağını belirten Elmas, "Fatih hoca ile ayrı bir ilişkim var. Çok genç yaşta birlikte çalışmaya başladık. Fatih hoca benim için öncelikle çok sevdiğim ve değer verdiğim bir insan.

Galatasaray seçiminde kim kaç oy aldı?

Yiğit Şardan, adaylık başvurusunu son gün olan 28 Mayıs'ta yaptı. Renk seçimi 7 Haziran'da yapıldı: Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Burak Elmas kırmızı, Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasıyla yarıştı. 8553 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Seçimde, 4731 üye oy kullandı.

Ali Koç kaç oy aldı?

Fenerbahçe'de yapılan olağan seçimli genel kurulda mevcut başkan Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6459 oy alarak ikinci dönem için yetki aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimlerde 6459 oy alarak ikinci kez başkanlığa seçildi.

Fatih Terim kalacak mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından sözleşmesi ile ilgili açıklama yaptı. 31 Mayıs itibarıyla sözleşmesinin bittiğini vurgulayan Terim, ''Çok emin değilim ama en az iki defa 5 seneye imza attığımı hatırlıyorum.

Burak Elmas mazbatasını ne zaman alacak?

"Tüzüğümüzün 82. Maddesi gereği, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü seçilen yeni başkan ve kurullarına mazbataları 22 Haziran 2021 Salı günü saat 11.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Salonu'nda verilecektir.