iPhone 11 su geçirir mi?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 su geçirir mi?
  2. iPhone 11 suya düştü ne yapmalıyım?
  3. iPhone 10 Suya dayanıklı mı?
  4. iPhone 11 Darbeye dayanıklı mı?
  5. iPhone 11 su altında fotoğraf çekiyor mu?
  6. iPhone 11 kırılmaya ne kadar dayanıklı?
  7. iPhone 7 Plus su geçirirse ne yapmalıyım?
  8. Sıvı temaslı iPhone nasıl anlaşılır?
  9. Apple iPhone 6 suya dayanıklı mı?
  10. Su giren iPhone tamir olur mu?
  11. Lightning sıvı algılandı ne yapmalıyım?
  12. Lightning bağlayıcı ne demek?
  13. iPhone 11 özellikleri nelerdir?

iPhone 11 su geçirir mi?

Birçok kişinin merak ettiği soruyaise Apple'ın resmi açıklaması bu şekildedir ; "iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone 11 suya düştü ne yapmalıyım?

iPhone Suya Düşerse Neler Yapılmalı?
  1. Suya düşen iPhone telefonunu derhal kapatmak,
  2. Daha sonra hattı, telefonun yuvasından çıkarmak,
  3. Bir kap dolusu pirinç hazırlamak,
  4. Ardından ise telefonu bu pirinç kabının içerisine yerleştirmek,
Daha fazla öğe...

iPhone 10 Suya dayanıklı mı?

Anlayacağınız, suya ve toza dayanıklılık sertifikası IP67 olan iPhone X'da Apple, sudan gelecek felaketlerin önüne geçecek hamlelerde bulundu. IP67 sertifikası, iPhone X'un 1 metre suyun altında 30 dakika dayanabileceğinin garantisini veriyor.

iPhone 11 Darbeye dayanıklı mı?

Cihazın her iki tarafında yer alan kameralar bıçak darbelerine karşı kendini korumayı başarıyor. Tornavida ile zorlandığında ise altıncı seviyeye kadar dayanırken, yedinci seviden itibaren kamera lensleri hasar almaya başlıyor.

iPhone 11 su altında fotoğraf çekiyor mu?

iPhone Xs suya dayanıklılık konusunda IP68 sertifikasına sahip. Böylelikle akıllı telefon toza karşı dayanıklı olmasının yanı sıra ve suyun 2 metre altında 30 dakika boyunca çalışmaya devam edebiliyor. Bunun da suyun altında fotoğraf çekimi için yeterli olduğu söylenebilir.

iPhone 11 kırılmaya ne kadar dayanıklı?

​​​​​​​​Ürünün tamamı camdır. Gerçek 9H Sağlamlık, kenarların kırılma olasılığı diğer camlara karşı daha düşüktür. Uzun ömürlüdür. Maximum seviyede çizilmeleri önler.

iPhone 7 Plus su geçirirse ne yapmalıyım?

iPhone'um ıslanırsa ne yapmalıyım? iPhone'unuza sudan başka bir sıvı sıçrarsa etkilenen alanı musluk suyuyla durulayın. iPhone'unuzu gözlük bezi gibi tüy bırakmayan yumuşak bir bezle silin.

Sıvı temaslı iPhone nasıl anlaşılır?

iPhone'da ve çoğu iPod aygıtında dıştan görebileceğiniz Sıvıyla Temas Göstergeleri (LCI) vardır. LCI suyla veya su içeren bir sıvıyla temas ettiğinde etkinleşir. Gösterge normalde beyaz veya gümüş rengindedir, ancak suya veya su içeren sıvıya maruz kaldığında tamamen kırmızı olur.

Apple iPhone 6 suya dayanıklı mı?

Yani kısacası iPhone 6 su geçiriyor. Önceki nesillere göre suya daha dayanıklı olması kıymetli iPhone 6'nızı havuz partileri esnasında pervasızca kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor. Su geçirme testleri genel olarak cihazların 30 saniye ve daha fazla su altında bırakılmalarıyla gerçekleştiriliyor.

Su giren iPhone tamir olur mu?

Diğer bir durum da şu: Suya düşüş bir iPhone'un tamirinden belirli bir süre sonra, farklı arızalar da görülebiliyor. Bu yüzden birçok servis suya düşmüş bir cihazı tamir etmek istemeyebiliyor.

Lightning sıvı algılandı ne yapmalıyım?

iPhone'unuzu Lightning bağlayıcısı aşağı bakacak şekilde hafifçe elinize vurarak fazla sıvının akmasını sağlayın. iPhone'unuzu hava akımı olan kuru bir yerde bırakın. En az 30 dakika bekledikten sonra Lightning kablosuyla şarj etmeyi veya bir Lightning aksesuarı bağlamayı deneyin.

Lightning bağlayıcı ne demek?

Lightning konnektörü Apple tarafından üretilen özel bir bilgisayar veri yolu ve güç konektörüdür. 'de, selefi olan 30 pinli dock konektörünün yerine geçmesi ile tanıtıldı.

iPhone 11 özellikleri nelerdir?

Apple iPhone 11 Temel Özellikleri
  • Ekran Boyutu: 6.1 İnç
  • Dahili Depolama: 64 GB.
  • Bellek (RAM): 4 GB.
  • Batarya Kapasitesi: 3110 mAh.
  • Hat Sayısı: Çift Hat.
  • Hızlı Şarj:
  • 5G:
  • 4.5G Desteği:
Daha fazla öğe...