Dilara Koçak ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Dilara Koçak ayrıldı mı?
  2. Pelin Dilara Koçak Kimdir?
  3. Dilara Koçak kiminle evlendi?
  4. Dilara Koçak diyetisyen mi?
  5. Dilara Koçak hangi hastanede çalışıyor?
  6. Soner Gedik kaç yaşında?
  7. Diyetisyen en fazla ne kadar maaş alır?

Dilara Koçak ayrıldı mı?

Haziran ayında evlenen ünlü diyetisyen Dilara Koçak ile Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Soner Gedik'in evliliklerinin üzerinde karar bulutlar dolaştığını Aralık başında yazmıştım. Korkulan oldu, çift birkaç gün önce tek celsede boşandı.

Pelin Dilara Koçak Kimdir?

1990 yılında beslenme ve diyet mesleğine gönül veren Dilara Koçak, Hacettepe Üniversitesi, “Beslenme ve Diyetetik” mezunudur. Bireysel beslenme danışmanlığı ve diyet tedavisi hizmetlerine ilave olarak Coorporate Wellness uygulamasının Türkiye'de öncüsüdür. ...

Dilara Koçak kiminle evlendi?

Doğan Holding İcra Kurulu ile Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Soner Gedik geçtiğimiz haziranda ünlü diyetisyen Dilara Koçak ile evlendi.

Dilara Koçak diyetisyen mi?

Dilara Koçak 1994 yılında Hacettepe Üni. Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılında aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini de tamamlayarak Uzman Diyetisyen ünvanını aldı.

Dilara Koçak hangi hastanede çalışıyor?

Sağlıklı beslenme, kilo yönetimi üzerine seminerler vermekte olup, halen Mezura Kliniği'nde online ve yüz yüze danışan görmeye devam etmektedir.

Soner Gedik kaç yaşında?

63 yaşında (1958) Soner Gedik/Yaş

Diyetisyen en fazla ne kadar maaş alır?

Çalışmaya yeni başlayan diyetisyenler, 2.500-3.500 TL arasında maaş alır. 5 yıl süreyle deneyim sahibi olan diyetisyenler, 4.000-5.500 TL maaş alır. 10 yıl ve üzeri deneyime sahip olan diyetisyen maaşları ise 6.000-9.500 TL arasında değişiklik gösterir.