Instagram Hesabı Nasıl Açılır Yeni?

İçindekiler:

  1. Instagram Hesabı Nasıl Açılır Yeni?
  2. Aynı mail adresiyle iki Instagram hesabı açılır mi?
  3. Instagram hesabım kapatıldı nasıl açabilirim?
  4. Aynı telefon numarasıyla 2 Instagram açılır mı?

Instagram Hesabı Nasıl Açılır Yeni?

Cep telefonu ya da tablet üzerinden Instagram hesabı açma Telefonunuza indirdiğiniz Instagram uygulamasının ikonuna dokunarak uygulamayı açın. Karşınıza çıkan ekranda yer alan "Hesabın yokmu?" butonuna dokunun. Ardından gelen ekranda ise "E-posta adresi veya telefon numarasıyla kaydol" butonuna dokunmanız gerekiyor.

Aynı mail adresiyle iki Instagram hesabı açılır mi?

Normalde mümkün değildir aynı e-posta adresiyle birden fazla Instagram hesabı oluşturun Böyle bir olasılık olarak, posta kutusunun kullanımını gerekli kılan işlemler sırasında çeşitli türlerde öngörülemeyen olaylara yol açabilir (örneğin, şifrenin sıfırlanması).

Instagram hesabım kapatıldı nasıl açabilirim?

Hesabınızın neden kapatıldığına dair bir fikriniz yoksa Instagram'a inceleme talebinde bulunabilirsiniz. İlgili formu doldurarak hesabının kapatılma nedenini öğrendikten sonra açılması yönünde talepte bulunabilirsiniz.

Aynı telefon numarasıyla 2 Instagram açılır mı?

Instagram'a gelen son güncelleme ile artık tek telefonda çoklu hesap kullanmak mümkün. ... Çoklu hesap desteği sayesinde kullanıcılar, cep telefonlarında ve tabletlerinde birden fazla Istagram hesabı açıp farklı hesaplarını pratik bir şekilde kullanabilecekler.