Vodafone çark hangi gün çevrilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone çark hangi gün çevrilir?
  2. Vodafone Yanımda yı indirebilir misin?
  3. Vodafone hediye çarkı hangi gün internet verir?
  4. Çark ne zaman çevriliyor?
  5. Vodafone uygulama nasıl indirilir?
  6. Vodafone Yanımda neden yüklenmiyor?
  7. Vodafone Hediye Çarkı ücretsiz mi?

Vodafone çark hangi gün çevrilir?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur.

Vodafone Yanımda yı indirebilir misin?

Vodafone yanımda uygulamasını online mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz. Google Play ve App Store uygulama mağazalarında arama sekmesine “Vodafone Yanımda” yazmanız yeterli.

Vodafone hediye çarkı hangi gün internet verir?

İnternet paketinden hediye çeklerine kadar pek çok avantaj ve hediyeyi her hafta kazanma şansına sahip olursunuz. İnternet paketi kazanmak istiyorsanız çarkı Pazartesi günleri çevirmek sizin için daha avantajlı olur. Aynı şekilde hafta içi diğer günler çevirmek de daha avantajlıdır.

Çark ne zaman çevriliyor?

Çarkı haftada 1 defa çevirebilirsiniz. Her hafta Pazartesi çekiliş sıfırlanır ve size yeni bir hak tanınırız. Genelde sorulan sorulardan biri ise 2 defa çark çevirme var mı sorusudur. İster faturalı olun isterse faturasız haftalık 1 defa çark çevirme hakkınız vardır.

Vodafone uygulama nasıl indirilir?

Öncelikle IOS ya da Android işletim sistemlerinin market uygulamasına giriş yapın. Ardından iki uygulamada da üst tarafta bir arama butonu yer alacaktır. Arama butonuna tıkladıktan sonra buradaki sekmeye "Vodafone" yazarak aratın. Daha sonra ise Vodafone uygulamasına tıklayarak "Yükle" seçeneğine basın.

Vodafone Yanımda neden yüklenmiyor?

Vodafone Yanımda Açılmıyor Neden? Bu uygulamanın açılmaması, çoğunlukla uygulamada yapılan bir güncellemeden ileri geliyor. ... APK üzerinden uygulamaya girmek için öncelikle akıllı telefonunuzdaki ya da bilgisayarınızdaki Vodafone Yanımda uygulamasını kaldırmalısınız.

Vodafone Hediye Çarkı ücretsiz mi?

Vodafone'lular ise 8 hafta süresince her hafta hediye çarkını çevirdikleri her sefer için 1 yeni çekiliş hakkına sahip olacak. Vodafone Yanımda uygulaması, App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Çekilişe katılmanın herhangi bir ek ücreti de bulunmuyor.