Yemek Sepeti komisyon aliyor mu?

İçindekiler:

  1. Yemek Sepeti komisyon aliyor mu?
  2. Yemek Sepeti ek ücret alıyor mu?
  3. Yemeksepeti restoran ödemeleri ne zaman?
  4. Yemek Sepeti listeleme ücreti nedir?
  5. Yemeksepeti günde kaç sipariş alıyor?
  6. Yemeksepeti kaç günde ödeme yapıyor?
  7. Getir en az kaç TL?
  8. Getir ne kadar ücret veriyor?

Yemek Sepeti komisyon aliyor mu?

"Yemeksepeti Cüzdan ile yapılan ödemelerde hiçbir komisyon alınmayacaktır. Restoranları desteklemek isteyen kullanıcılar lütfen siparişlerini bu şekilde ödesinler. Yeni başlattığımız Gel-Al siparişlerinde - siparişi verip restorandan teslim aldığınız modelde hiçbir komisyon alınmayacaktır.

Yemek Sepeti ek ücret alıyor mu?

Kullanıcılar, yemeksepeti.com sitesi ve mobil uygulamaları ile anlaşmalı olan tüm restoranların en son güncellenmiş menülerine ulaşarak hiçbir ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilirler.

Yemeksepeti restoran ödemeleri ne zaman?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemek Sepeti listeleme ücreti nedir?

'ÖDEMEYİ HİÇ BİR AY ZAMANINDA YAPMIYORSUNUZ' Siz listeleme için 5.90 kesiyorsunuz. Üzerine komisyonunuz olan yüzde 34'ü alıyorsunuz.

Yemeksepeti günde kaç sipariş alıyor?

2001 yılında kurulan site, 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir ve günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. Yemeksepeti, 2020 yılında yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı.

Yemeksepeti kaç günde ödeme yapıyor?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Getir en az kaç TL?

Getir'den sipariş vermek için minimum teslimat tutarınız 25 TL olması gerekmekte. Getir getirme ücreti olarak 3.5 TL almakta. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile saat 18:00'e kadar getirme ücreti alınmamakta.

Getir ne kadar ücret veriyor?

Ülkemizde popüler online alışveriş uygulamalarından biri olan Getir markası tüm ülkede geniş bir iletişim ağıyla hizmet veriyor. Getir kurye ücreti motor kullanan çalışanlar için 3.200 TL ile 4.000 TL aralığında değişiyor. Araçlı kuryeler için ise maaş aralığı 3.500 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor.