ÖSYM sonuç belgesi pdf olarak nasıl indirebilirim?

İçindekiler:

  1. ÖSYM sonuç belgesi pdf olarak nasıl indirebilirim?
  2. Eski ÖSYM puanımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Eski ÖSYM numaramı nasıl bulurum?
  4. YKS yerleştirme sonuçları belli oldu mu?

ÖSYM sonuç belgesi pdf olarak nasıl indirebilirim?

ÖSYM Sonuç Belgesi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıkla. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede, sağdaki “Hedef” alanının altında yer alan “Değiştir” sekmesine tıkla ve gelen pencerede “PDF olarak kaydet” seçeneğini seç.

Eski ÖSYM puanımı nasıl öğrenebilirim?

Ösym eski olan sınav sonuçlarını tekrar arşivden çıkardı bunu yaparkende sadece öğrenci tc kimlik numarası ve şifreyi bilgi olarak istiyor. yani ösym sonuçlar için herkesin işini kolaylaştıyor, Ösym ile sonuçlara ulaşmak için https://sonuc.osym.gov.tr/ sadece bu siteye tıklayarak eskiden kalmış olan sınav bilgisini çok ...

Eski ÖSYM numaramı nasıl bulurum?

ÖSYM bünyesindeki çağrı merkezinde 44 operatörle aralıksız hizmet verilecek. 444 67 96 numaralı telefonla Türkiye'nin her yerinden ÖSYM Çağrı Merkezi'ne ulaşabilecek.

YKS yerleştirme sonuçları belli oldu mu?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir.