Hangi marka kil maskesi kullanmalıyım?

İçindekiler:

  1. Hangi marka kil maskesi kullanmalıyım?
  2. Kil maskesi kurudu ne yapmalıyım?
  3. Hangi kil maskesi ne işe yarar?
  4. Siyah noktalar için hangi kil maskesi?
  5. Kil maskesi her gün kullanılır mı?
  6. Beyaz kil maskesi cildi beyazlatır mı?
  7. Cilt lekeleri için hangi kil maskesi?
  8. Kil maskesi yüzde ne kadar kalmalı?

Hangi marka kil maskesi kullanmalıyım?

Beyaz kil en doğal olanıdır ve normal ve karma ciltler için tercih edilir. Yeşil kil, daha güçlü terapi etkiye sahiptir ve daha kurutucudur, bu yüzden yağlı cilt için uygundur. * Etkili olması için bir kil maskesi, haftada en az bir kez uygulanmalıdır. * Kuru cilt için kil maskesi kullanırken dikkat edilmelidir.

Kil maskesi kurudu ne yapmalıyım?

Maskeyi temizlerken Maskenizi doğal olarak kurumaya bırakın ve olabildiğince mimikleriniz kullanmamaya özen gösterin. Maskeniz tamamen kuruduğu zaman, şişe suyu veya gül suyuyla temizleyebilirsiniz.

Hangi kil maskesi ne işe yarar?

Kil maskesi akneli, sivilceli ve siyah noktalı ciltlere iyi geliyor. Ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Cildi besler ve onarır. Kil maskesi düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir.

Siyah noktalar için hangi kil maskesi?

1 yemek kaşığı kile 1 yemek kaşığı gül suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip macun oluncaya kadar karıştırın. Sorunlu bölgeye sürüp 20-25 dakika, kil iyice kuruyana kadar bekleyin. Önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın.

Kil maskesi her gün kullanılır mı?

Kil maskesini hassas cilde sahip olanlar haftada 1 kere. Yağlı ve karma ciltlere sahip olanlar ise haftada en fazla iki defa uygulamalıdır.

Beyaz kil maskesi cildi beyazlatır mı?

Bu maskeyi 15-20 dakika cildinizde bekletebilir, ılık su ile durulayabilirsiniz. BEYAZ KİL MASKESİ CİLDİ BEYAZLATIR MI? Beyaz kil, beyaz olmasına rağmen cildinizi beyazlatmaz. Beyaz kil, ağartma veya beyazlatma etkisi içermez.

Cilt lekeleri için hangi kil maskesi?

Lekelerin giderilmesi için kil maskesini evde yapmak isteyenler oldukça basit malzemeler ile bunu başarabilirler.
  1. 2 yemek kaşığı kili, 3 yemek kaşığı su içerisinde eritin.
  2. İçerisine 4 damla kadar limon suyu ilave edin.
  3. Bu karışım birbiri içerisinde iyice çözündükten sonra kil maskesi olarak uygulanabilir.
BE

Kil maskesi yüzde ne kadar kalmalı?

15 20 dk yüzünüzde beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Kil maskesi haftada kaç kez uygulanmalı? Kil maskesini hassas cilde sahip olanlar haftada 1 kere. Yağlı ve karma ciltlere sahip olanlar ise haftada en fazla iki defa uygulamalıdır.