En lüks arabalar hangi ülkede?

İçindekiler:

  1. En lüks arabalar hangi ülkede?
  2. En pahalı araba hangi ülkede satılıyor?
  3. Lombardini araba hangi ülkenin?
  4. Dünyada en ucuz araba hangi ülkede satılıyor?
  5. Dünyanın en pahalı arabası kimde?

En lüks arabalar hangi ülkede?

Avustralya, dünyada en ucuza araç satın alınabilecek ülkeler listesinde birinci sırada yer alırken, en pahalıya araç satın alınan ülkenin Türkiye olduğu ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere araba sahibi olmak, bir insanın sahip olması gereken en temel ihtiyaçlarından biri.

En pahalı araba hangi ülkede satılıyor?

Türkiye dünyada en pahalı otomobil satılan ülke oldu. Ülkemizde bir arabaya sahip olmak için yıllık maaşınızın 6,5 katını bayiye ödemek zorundasınız. Türkiye otomobil pazarının ilk çeyreğinde satışlar yüzde 59.7 oranında büyüdü ve 1 adet seviyesine yükseldi.

Lombardini araba hangi ülkenin?

Otomobil markaları ve ülkeleri
Otomobil MarkasıÜlkeMarkanın Kurucusu
KiaGüney Kore
LadaRusya
LamborghiniİtalyaFeruccio Lamborghini
Land Roverİngiltere-Hindistan
25 satır daha

Dünyada en ucuz araba hangi ülkede satılıyor?

Peki dünyada en ucuz arabaların olduğu ülke hangisi diye soracak olursanız bunun cevabını Avustralya olarak vermek mümkün. Yapılan araştırmalara göre Avustralya'da bir araba satın almak ve çalıştırmak için gereken ortalama maliyet yıllık maaşın yüzde 49,5'ine denk geliyor.

Dünyanın en pahalı arabası kimde?

Bugatti'nin 110'uncu yılı anısına çıkardığı La Voiture Noire (Siyah otomobil) 18.9 milyon dolara satılarak tarihin en pahalı otomobili oldu. Otomobili kimin aldığı açıklanmazken dedikodulara göre Volkswagen'in eski Grup Başkanı Ferdinand Piech'in alıcısı olduğu iddia ediliyor.