Başkentray yasaklarda çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Başkentray yasaklarda çalışıyor mu?
  2. Başkentray tam Kapanmada çalışıyor mu?
  3. Başkentray en son kaçta?
  4. Sincan Kayaş tren çalışıyor mu?
  5. Cumartesi Pazar tren çalışıyor mu?
  6. Tren kaça kadar çalışıyor Ankara?
  7. Sincan Kayaş tren en son kaçta?
  8. YHT hafta sonu çalışıyor mu?
  9. Haftasonu tren çalışıyor mu?
  10. Istanbul Ankara Hızlı Tren en son saat kaçta?
  11. Hızlı tren biletleri kaç gün önce satışa çıkıyor?
  12. Haftasonu YHT var mı?

Başkentray yasaklarda çalışıyor mu?

Ankaralılar tarafından en çok kullanılan ulaşım araçlarından bir tanesi olan Ankara Banliyö Sistemi (Başkentray), yasaktan muaf olan kişiler için hafta sonu da seferlerine devam edecek. ... Hat üzerinde 24 banliyö durağı bulunmaktadır. Başkentray banliyö trenleri 15 dakika aralık ve iki dizili setlerle sefer yapmaktadır.

Başkentray tam Kapanmada çalışıyor mu?

Başkentray'ın resmi web sitesinde yapılan açıklamada, "29 Nisan - tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma nedeni ile başkentray seferleri Sincan-Kayaş arasında hafta içi 30 dakika, hafta sonu bir saat aralıklarla yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi yolculuklar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Başkentray en son kaçta?

Başkentray Trenleri, hergün Sincan ve Kayaş istasyonlarından karşılıklı olarak hareket ediyor. Başkentray, Sincan İstasyonu'ndan sabah ilk seferini 06:00'da yapıyor. Son tren ise akşam 19:45'de hareket ediyor. Kayaş İstasyonu'ndan ise, sabah ilk seferini 06:15'de yapıyor.

Sincan Kayaş tren çalışıyor mu?

Başkentray banliyö trenleri Sincan Kayaş Sincan arasında karşılıklı 15 dakika aralıklarla sefer düzenlemektedir. Bu hatta günde 113 sefer düzenlenmektedir. ... Yine Kayaş İstasyonundan ilk tren sabah saat - de, son tren ise akşam saat - de hareket etmektedir.

Cumartesi Pazar tren çalışıyor mu?

Toplamda 22 ayrı hatta 122 sefer olarak çalıştırılan bölgesel trenler hafta sonu kısıtlamaları nedeniyle Cumartesi 28 sefer, Pazar günü 4 sefer olarak çalışmaya devam edecektir.

Tren kaça kadar çalışıyor Ankara?

Başkentray banliyö trenleri 06.00-21.45 saatleri arasında 15 dakika aralıklarla çift dizi setlerle (6 vagonlu) sefer yapacaktır.

Sincan Kayaş tren en son kaçta?

Sincan'dan son trenin hareket saati 21.30 olup 22.19'da Kayaş'a ulaşıyor. Kayaş'dan ilk trenin hareket saati 06.15 olup 07.14'de Sincan'a, Kayaş'tan son trenin hareket saati ise 22.30 olup Sincan'a 23.19'da ulaşıyor.

YHT hafta sonu çalışıyor mu?

Ankara-Konya, Ankara-Eskişehir (direkt) hatlarında hafta sonları, “yolcu talebi olmadığı” için tren seferleri durduruldu. Daha önce söz konusu hatlarda hafta sonlarında karşılıklı ikişer sefer yapılıyordu.

Haftasonu tren çalışıyor mu?

Cumartesi ve pazar günleri 06.00 - 20.00 saatleri arasında 30 dakika aralıklarla çalışacaktır.

Istanbul Ankara Hızlı Tren en son saat kaçta?

İstanbul Ankara arası hızlı tren oldukça büyük bir ilgi ve yoğunluk tarafından kullanıldığı için zaman zaman bilet bulmak zorlaşabilmektedir. İlk seferine 06.35'te başlayan tren son seferine de 19.35'te başlamaktadır. Bu tren içerisinde Ekonomi ve Business olmak üzere iki vagon tipi yer almaktadır.

Hızlı tren biletleri kaç gün önce satışa çıkıyor?

* Farklı bilet tipi uygulması bugün itibari ile sadece YHT hatlarında uygulanmaktadır. Özel durumlar hariç olmak üzere; YHT'lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır. Bölgesel tren biletleri seyahat gününde satılır.

Haftasonu YHT var mı?

Ankara-Konya, Ankara-Eskişehir (direkt) hatlarında hafta sonları, “yolcu talebi olmadığı” için tren seferleri durduruldu. Daha önce söz konusu hatlarda hafta sonlarında karşılıklı ikişer sefer yapılıyordu.