Behzat Ç Berna nasıl öldü?

İçindekiler:

  1. Behzat Ç Berna nasıl öldü?
  2. Behzat Ç Berna'yı kim öldürdü?
  3. Behzat Ç Bernanın ölümü kaçıncı bölüm?
  4. Behzat C Berna kim?
  5. Savcı Esra ölüm kaçıncı bölümde öldü?
  6. Behzat Ç Memduh Başgan kimi canlandırıyor?
  7. Behzat Ç final kaçıncı bölüm?
  8. Behzat Ç Şevket'in karısı kim?
  9. Savcı Esra katili kim?
  10. Savcı Esra Behzat Ç den neden ayrıldı?
  11. Savcı Esra ölmedi mi?
  12. Behzat Ç Şule dizide kim?
  13. Ercüment Çözer aslında kim?
  14. Memduh Başgan kim oynuyor?
  15. Behzat Ç kaç bölümden oluşuyor?
  16. Behzat Ç dizisi neden bitti?

Behzat Ç Berna nasıl öldü?

Henüz 11 yaşındayken, babası Behzat ile annesi Ceyda boşanmış; daha sonra annesi psikoloğu Yunus'la evlenmiştir. ... Daha sonra baba kızın araları düzelmiş; ancak doğum gününde Berna, Kızılay'daki Teras Bar'ın balkonundan düşerek hayatını kaybetmiştir.

Behzat Ç Berna'yı kim öldürdü?

Şule, kardeşi Berna' gece kulübünün çatışından aşağıya atarak onu öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit ederek hem de para vererek kandırarak Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.

Behzat Ç Bernanın ölümü kaçıncı bölüm?

behzat ç. 81. bölüm.

Behzat C Berna kim?

Dizinin İlk Sezon Bölümlerinde Behzat Başkomiserin Kızı Berna'yı Oynayan Hazal Kaya, Dizinin Ekrana...

Savcı Esra ölüm kaçıncı bölümde öldü?

Esra hapise girdikten sonra Behzat, Esra'nın evinde dinleme cihazı bulur. Bu olayın üstüne Savaş, Şule ve Şevket'i Ercü ve Memduh'tan korumak Hüseyin'in evinde saklamıştır. Selim Behzat'a Esra'yı hapisten çıkaracak delili bulup verir. 69.Bölümde hapisten çıkarken keskin nişancı tarafından öldürülür.

Behzat Ç Memduh Başgan kimi canlandırıyor?

Memduh Başgan (Güven Kıraç) Ercüment'in hamisi. Kontrgerilla şefi.

Behzat Ç final kaçıncı bölüm?

Bayıla bayıla izlediğimiz dizi Behzat Ç.'nin 4. sezonunun final bölümü dün gece yayınlandı. 9. bölümde sezon finali yapması elbette bizleri bir hayli üzdü.

Behzat Ç Şevket'in karısı kim?

O soruşturma geçirdikçe, Şevket araya adam sokmaktadır. Yüksek mevkilerde hatırlı dostları vardır. Sürekli olarak Behzat Ç.'nin sürülmesini ve açığa alınmasını engeller....
Şevket Ç.
CanlandıranEge Aydan
Bilgileri
AileBehzat Ç. (kardeşi)
Evlilik(ler)Nesime (boşandı)
5 satır daha

Savcı Esra katili kim?

Savcı Esra ile kısa bir süre evli kalmıştır. Karısını da kaybedince karısının katillerini sivil kimlik ile aramaya başlar. Annesinin ölmediğini, karısının katilinin azmettiricisinin Bahri olduğunu öğrenir.

Savcı Esra Behzat Ç den neden ayrıldı?

Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin Savcı Esra'sı Canan Ergüder'in sezon finalinde ölümü tartışmaya neden olmuştu. ... AKP ve MHP'li vekillerin Komiser Behzat ile beraberliğinin gayri meşru ilişkiyi meşrulaştırdığı yönündeki rahatsızlıklarının ardından nikâh masasına bile oturtulan Savcı Esra, finalde ölerek diziye veda etti.

Savcı Esra ölmedi mi?

Daha önce canlandırdığı Savcı Esra karakteriyle diziye ölerek veda eden Canan Ergüder, yeni bölümlerde sürpriz bir rolle geri dönecek. ... Oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında, Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece ile Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan da yer alacak.

Behzat Ç Şule dizide kim?

Behzat Ç dizisinde başkomiser Behzat'ın ev arkadaşı Şule karakterini canlandıran Ayça Eren; Erdal Beşikçioğlu'nun kurucusu olduğu Tatbikat Sahnesi Tiyatro topluluğunda oyuncu olarak görev almaktadır. Ayça Eren'in oynadığı diziler Annemin Yarası ve Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi dizisidir.

Ercüment Çözer aslında kim?

Ercüment Çözer, psikopat bir iş adamı ve suç örgütü lideridir. ... Çözer Holding'in sahibidir. Birçok şirket, vakıf, dernek vb. yerlerin sahibidir, devlet ihalelerinde görülür. İyi bir aşçıdır.

Memduh Başgan kim oynuyor?

Güven KıraçBehzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Memduh Başgan/Canlandıran

Behzat Ç kaç bölümden oluşuyor?

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
ÜlkeTürkiye
Sezon sayısı4
Bölüm sayısı105 (bölümleri listesi)
Yapım
29 satır daha

Behzat Ç dizisi neden bitti?

dizisi, reytinglerin istenen seviyede olmaması sebebiyle iptal edilmişti. Yıllar sonra sansürsüz bir şekilde BluTV'ye gelmiş, ancak dijital mecradaki macerası da kısa sürmüştü. Dizinin iptal haberinden kısa bir süre sonra Ercüment Çözer'in başrolünde olduğu Saygı duyuruldu.