E-devlet sistemine nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. E-devlet sistemine nasıl giriş yapılır?
  2. E-devlet şifremi unuttum ne yapabilirim?
  3. E-devlet Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  4. E-devlet telefon doğrulama nasıl yapılır?
  5. E-Devlet'te e-posta adresi nasıl güncellenir?
  6. E-devlet şifresi nasıl alınır telefondan?
  7. E-devlet işkur profil oluşturma nasıl yapılır?
  8. E devlet e-posta doğrulama nasıl yapılır?
  9. E devlette mail doğrulama nasıl yapılır?
  10. E-devlet PTT'ye gitmeden nasıl alınır?
  11. E-devlet şifresi PTT'ye gitmeden alınır mı?

E-devlet sistemine nasıl giriş yapılır?

Öncelikle turkiye.gov.tr adresinde e-Devlet kapısına giriş yapabilmek için kullanıcıların e-devlet şifresi alması gerekmektedir. e-Devlet şifrelerini e-Devlet'e giriş yapmak isteyen vatandaşlarımız PTT merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden kimlik kartları ile alabilirler.

E-devlet şifremi unuttum ne yapabilirim?

e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.

E-devlet Güncellemesi Nasıl Yapılır?

e-Devlet Kapısı'ndaki “Kimlik Bilgilerim” kısmında yer alan bilgilerinizde herhangi bir hata var ise açılan sayfadaki “Bilgilerimi Yenile” butonundan Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sistemlerindeki bilgilerinizle e-Devlet Kapısındaki bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

E-devlet telefon doğrulama nasıl yapılır?

Şifre ile giriş yapınız. Kullanıcı menüsünden “İletişim Seçeneklerim”i tıklayınız. Cep telefonu ve e-posta kayıtlı değil ise, ilgili kısımlara cep telefonu numarası ve e-posta adresinizi yazınız. Bir sonraki ekranda güvenlik için doğrulama tipi seçilerek kimlik bilgilerinizi yazınız.

E-Devlet'te e-posta adresi nasıl güncellenir?

E- devlet sisteminde kayıtlı e-posta adresinin güncellenmesi için yapılması gereken, ekranda bulunan 'iletişim bilgileri' bölümüne tıklamak olmalıdır. Bu bölüme tıklanmasının ardından ekranda bulunan seçenekler arasından 'E-postamı güncelle' seçeneğine girilmelidir.

E-devlet şifresi nasıl alınır telefondan?

Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet işkur profil oluşturma nasıl yapılır?

Online olarak İşkur profili oluşturmak için İşkur'un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresine giriş yapılması gerekmektedir. Siteye giriş yapılmasının ardından sayfanın sol tarafında bulunan internet şubesi alanına tıklanması gerekmektedir. Bu alan üzerinden İşkur E-Devlet şubesine tıklanması gerekmektedir.

E devlet e-posta doğrulama nasıl yapılır?

e-Devlet Kapısı'nda doğrulanmış iletişim bilgilerinizi yazınız. "Güvenlik Kodu" sayfasında cep telefonunuza ( ve e-posta adresinize) gönderilen doğrulama kodunu yazınız. Yeni şifre belirleyiniz.

E devlette mail doğrulama nasıl yapılır?

E Devlet E-Posta Doğrulama Nasıl Yapılır? (Adım Adım) Kullanıcı menüsünden “İletişim Seçeneklerim”i tıklayınız. Cep telefonu ve e-posta kayıtlı değil ise, ilgili kısımlara cep telefonu numarası ve e-posta adresinizi yazınız. Bir sonraki ekranda güvenlik için doğrulama tipi seçilerek kimlik bilgilerinizi yazınız.

E-devlet PTT'ye gitmeden nasıl alınır?

Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet şifresi PTT'ye gitmeden alınır mı?

Koç, uygulamayla 65 yaş üzeri vatandaşların e-Devlet şifresi için PTT şubelerine gitmeden başvurularını kolayca e-Devlet'ten yapabildiklerini ve şifrelerini evlerinde teslim alabildiklerini söyledi.