Fatih Portakal neden Haberciligi birakti?

İçindekiler:

  1. Fatih Portakal neden Haberciligi birakti?
  2. Fatih Portakal hangi kanala gitti?
  3. Fatih Portakal kiminle anlaştı?
  4. Fatih Portakal ne zaman birakti?
  5. Fatih Portakal nerede yasiyor?
  6. Fatih Portakal Hangi gazetede yazıyor?
  7. Fatih Portakal Fox haber'i bıraktı mı?
  8. Fatih portakalın eşi kimdir?
  9. Fatih Portakal ne yaptı?
  10. Fatih Portakal ilk hangi kanalda?

Fatih Portakal neden Haberciligi birakti?

Odatv'de yer alan habere göre, Fatih Portakal'ın FOX TV'den ayrılmasının iki nedeni olduğu iddia edildi. ... Fatih Portakal'ın görevi bırakmasının en kritik nedeni bu. 53 yaşında olan Portakal'ın görevi bırakmasının ikinci nedeni ise, kendi ailesine yakın olmak, kendisine ve ailesine daha fazla zaman ayırma isteği."

Fatih Portakal hangi kanala gitti?

2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine FOX'a geçti. Fatih Portakal, 2010-2013 yılları arasında FOX'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptı.

Fatih Portakal kiminle anlaştı?

Edinilen bilgiye göre FOX Haber Dairesi Başkanı Doğan Şentürk, Fatih Portakal'ın yerine Selçuk Tepeli ile anlaştı.

Fatih Portakal ne zaman birakti?

FOX TV sunucusu Fatih Portakal görevini bıraktı | Türkiye | DW | 24.08.2020.

Fatih Portakal nerede yasiyor?

Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki 9 dönümlük çiftlik evinde, imar izni bulunmamasına rağmen üç tane de kaçak yapı inşa ettiği, Yılmaz Özdil'in de Bodrum'daki villasına kaçak eklemeler yaptığı ve Can Dündar'ın Bodrum'daki villasında orman arazisini işgal ettiği ortaya çıkmıştı...

Fatih Portakal Hangi gazetede yazıyor?

Rahmi Turan: Fatih Portakal – Sözcü Gazetesi.

Fatih Portakal Fox haber'i bıraktı mı?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesleğe muhabir olarak başlayan Fatih Portakal'ın yazdığı iki kitap bulunuyor. Fatih Portakal FOX TV'den ayrılma kararını " Toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim." şeklinde açıkladı.

Fatih portakalın eşi kimdir?

Armağan Portakale. 1997 Fatih Portakal/Eşi

Fatih Portakal ne yaptı?

, Nazilli (Aydın) doğumlu Fatih Portakal, ilk öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı, İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdi. ... Daha sonra Kanal D'de görev alan Portakal, 2010'da Fox TV'ye geçti. 2010-2013 arasında Çalar Saat programını sunan Portakal, 2013'ten bu yana kanalın ana haber sunuculuğunu yaptı.

Fatih Portakal ilk hangi kanalda?

1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine FOX'a geçti.