Fatih Portakal nereden yayın yapıyor?

İçindekiler:

  1. Fatih Portakal nereden yayın yapıyor?
  2. Fatih Portakal şu an ne is yapiyor?
  3. Fatih Portakal sunuculuğu bıraktı mı?
  4. Fatih Portakal yeni sezonda hangi kanalda?
  5. Fox spikeri Selçuk Tepeli kimdir?
  6. Selçuk Tepeli Kimdir Kaç Yaşında?
  7. Yazar ne iş yapar?
  8. HaberTürk Selçuk Tepeli kimdir nerelidir?
  9. Kırmızı oda neden ceza aldı?

Fatih Portakal nereden yayın yapıyor?

Daha sonra Kanal D'de görev alan Portakal, 2010'da Fox TV'ye geçti. 2010-2013 arasında Çalar Saat programını sunan Portakal, 2013'ten bu yana kanalın ana haber sunuculuğunu yaptı. Armağan Toper ile evli olan Portakal'ın “Ses'siz” ve “Aklımla Dalga Geçme” adlı kitapları da bulunuyor.

Fatih Portakal şu an ne is yapiyor?

Gazeteci Televizyon SunucusuYoutuber Fatih Portakal/Meslekleri

Fatih Portakal sunuculuğu bıraktı mı?

FOX TV'nin ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal görevinden istifa ettiğini açıkladı. FOX TV Portakal'ın emekli olma isteğini bildirdiğini duyurdu.

Fatih Portakal yeni sezonda hangi kanalda?

Türkiye'nin en çok izlenen anchormanleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, 16 Eylül'de yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyorlar. Haberin sevilen yüzleri, mutlu, huzurlu ve umut dolu bir Türkiye için yeni sezonda da FOX Haber'de olacaklar.

Fox spikeri Selçuk Tepeli kimdir?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı.

Selçuk Tepeli Kimdir Kaç Yaşında?

47 yaşında (1974) Selçuk Tepeli/Yaş

Yazar ne iş yapar?

Yazar terimi, aslında yazılı bir üreten herkes için kullanılabilmekle birlikte, genelde yaratıcılığını kullanarak profesyonel bir şekilde eser üreten veya farklı formatlarda çok sayıda eseri olan kişiler için kullanılır. ... Bir yazar, farklı formatlarda yazılar yazabilir; şiir, roman, kısa hikâye, güfte, senaryo gibi.

HaberTürk Selçuk Tepeli kimdir nerelidir?

Selçuk Tepeli
Doğum1974 (46-47 yaşında) İstanbul, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimMarmara Üniversitesi
MeslekHaber sunucusu, gazeteci
3 satır daha

Kırmızı oda neden ceza aldı?

TV 8'deki “Kırmızı Oda”, Star TV'deki “Sefirin Kızı” ve Show TV'deki “Çukur” dizisine şiddet içerikli içerikler nedeniyle para cezaları verildi. Ayrıca Show TV'deki “Arıza” dizisine de hiçbir bipleme veya engelleme yapılmadan küfürlü ifadenin ekrana yansıtılması nedeniyle para cezası verildi.