Instagramda eski mesajlara nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Instagramda eski mesajlara nasıl ulaşabilirim?
  2. Instagramda mesaj kaydirma nasil yapilir?
  3. Instagramda kare işareti ne anlama gelir?
  4. Instagram DM Ana genel ne demek?

Instagramda eski mesajlara nasıl ulaşabilirim?

Herhangi bir tarayıcıda Facebook web sayfasına gidin ve Instagram hesabınızla bağlantılı Facebook hesabınızla oturum açın. Ardından Facebook Gelen Kutusunu kontrol edin. Sol menü çubuğunda Instagram Direct simgesine dokunun ve Instagram Direct mesajlarınızı burada bulacaksınız.

Instagramda mesaj kaydirma nasil yapilir?

Başlamak instagram instagram ana ekranının sağ üst köşesindeki” Messenger "simgesine dokunun ve ardından akıllı telefonunuzda "Instagram" uygulamasını açın. Bir konuşma seçin. Burada, yanıtlamak istediğiniz bir mesaj bulun. Bir cevap düğmesi görene kadar mesajın üzerinde sağa kaydırın ve bırakın.

Instagramda kare işareti ne anlama gelir?

Instagram'da paylaşılan fotoğrafları anlatan, sharp (#) işareti ile başlayan kelimeler hashtag olarak adlandırılıyor. Hashtag, Instagram'da fotoğraf aramalarını kolaylaştırmak için kullanılıyor.

Instagram DM Ana genel ne demek?

İnstagram DM alanına girdiğinizde karşınıza 3 alan gelir. ... İnstagram gizli mesaj yani istek bölümüne tıkladığınızda sizi DM ana mesaj kutusundaki gibi bir alan karşılar. Buradaki mesajları okuduğunuz zaman karşı tarafa DM görüldü mesajı gitmez.