Melek mosso ailesi nereli?

İçindekiler:

  1. Melek mosso ailesi nereli?
  2. Melek mosso hangi köylü?
  3. Melek mosso kaç yasinda?
  4. Melek mosso hangi enstrüman çalıyor?
  5. Melek mosso hangi burç?
  6. Melek mosso hangi tarz?
  7. Melek mosso ne anlamı var?
  8. Melek mosso ne mezunu?
  9. Melek mosso kimdir boyu?

Melek mosso ailesi nereli?

Aynı zamanda müzik öğretmeni olan Melek Mosso'nun gerçek adı Melek Davarıcı'dır. Aslen Kayserili olan Melek Mosso 32 yaşında.

Melek mosso hangi köylü?

Ünlü şarkıcı Mosso, tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan şarkıcının asıl soyismi 'Davarcı'dır.

Melek mosso kaç yasinda?

32 yaşında () Melek Mosso/Yaş

Melek mosso hangi enstrüman çalıyor?

Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrenimine devam eden Melek Mosso yan flütle şarkı söylemeye devam ediyor. Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını elde etti.

Melek mosso hangi burç?

Melek Mosso burcu ne : Akrep 'de Kayseri'de doğdu.

Melek mosso hangi tarz?

Melek Mosso
Doğum adıMelek Davarcı
Doğum Kayseri, Türkiye
TarzlarCaz
MesleklerMüzisyen · söz yazarı
3 satır daha

Melek mosso ne anlamı var?

Şarkıcı, Besteci ve Müzisyen Melek Mosso, 'de Kayseri'de doğdu. İtalyanca bir müzik terimi olan ve 'gittikçe hızlanarak' anlamına gelen 'Mosso' kelimesini sahne soyadı olarak kullanan şarkıcının gerçek soyadı Davarcı'dır. ... Üniversiteyi, Adnan Menderes Üniversitesi – Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Melek mosso ne mezunu?

Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrenimine devam eden Melek Mosso yan flütle şarkı söylemeye devam ediyor. Üniversiteyi, Adnan Menderes Üniversitesi – Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Melek mosso kimdir boyu?

tarihinde Kayseri'de dünyaya gözlerini açan Melek Mosso, 1.64 metre boyunda, 55 kilo ve Akrep burcudur. Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü mezunu olan güzel şarkıcı, 9 yaşından itibaren müziğin içinde yer almaya başlamış ve ilk olarak bağlama çalmaya başlamıştır.